Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Laci Strike (40) prežije Vianoce netradične vo štvorici
Zdielať na

Laci Strike (40) prežije Vianoce netradične vo štvorici

Tanečník Laci Strike má skutočne nabité predvianočné obdobie. V Bratislave hostil tanečnú legendu. Sviatky však strávi v pokoji. A inak ako zvyčajne.

Laci Strike si pred Vianocami pozval do Bratislavy veľkú tanečnú legendu -  chlapíka, z ktorého energia doslova srší.

 "Crazy Legs tanečník z Rock Steady Crew z New Yorku. Je to týpek, ktorý rozbiehal hip hop a breakdance na svete, absolútny fenomén," vysvetľuje.

"Robíme vianočný event pre deti, kde budú vystupovať, tancovať, budú mať súťaže a on bude v porote a aj nás niečo naučí,"
povedal pred akciou.

Predviedli sa aj deti z Laciho tanečnej školy i samotný Laci. V plnej paráde sa predviedol aj Crazy Legs.

Tento chlapík je skutočná tanečná hviezda a nie len deti z tanečnej školy, ale aj samotného Laciho má čomu priučiť. "Ak hovoríme o štýle, treba si uvedomiť, že to nie je len tanec alebo pohyb, je to tvoj charakter a Laci má skvelý charakter," myslí si hviezdny tanečník.

Otec na plný úväzok

Aktuálne sa Laci okrem tancu venuje aj svojej rodinke, ktorá sa len nedávno rozrástla o ďalšieho člena. "Danko má teploty, tak sme dve noci ratovali jeho. Musím sa priznať, koľko môžem toľko sa venujem," hovorí.

Asi aj práve kvôli tomu Laci pripravil na tento rok špeciálne Vianoce. "Budú vo štvorici, budeme doma v Bratislave, nie v Handlovej a budeme spolu. Teším sa, mám sedemnásť dní voľno, toľko som nemal ani nepamätám," potvrdzuje.

Bez darčekov

Crazy leg je na tom trošku horšie. "Moje Vianoce budú poznačené jetlagom. Budem v Los Angeles s rodinou, ale po pravde, budem asi veľmi zmätený z toho, koľko darčekov som zabudol kúpiť a budem mať problémy," priznáva.

Hádam to nebude až také zlé, veď Vianoce sú sviatkami pokoja a mieru.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie