Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Laci Strike (38) bude Vianoce sláviť ako Laci Neuschl z Handlovej
Zdielať na
Hudba

Laci Strike (38) bude Vianoce sláviť ako Laci Neuschl z Handlovej

Zdroj: ISIFA

Tanečník Laci Strike prežije tohtoročné Vianoce ako Laco Neuschl z Handlovej so svojou manželkou a synom Dankom. Keďže minulý rok sviatky trávili u Laciho rodičov, tento rok zrejme poputujú ku svokrovcom. Malému synovi ale nákup drahých darčekov neplánujú.

"Samozrejme, nejaké hračky dostane, aj keď ich má pomerne dosť. Začiatkom januára by sme ale radšej šli niekam na výlet, ja potrebujem vypnúť a malému miesto niečoho materiálneho vyrobíme zážitky," prezradil o najbližších plánoch Laci Strike.

Vianočné menu z kapustnice, šalátu a ryby je pritom u Strikeovcov obohatené aj o "bobáčiky", ktoré pochádzajú od predkov Laciho otca z Nemecka. "Počas večere nesmie chýbať ani rozkrojenie jablka a pod obrus zvykneme ukrývať peniaze," hovorí o rodinných zvykoch.

Tanečník najradšej spomína na príhodu z Vianoc, keď jeho mladší brat uvidel cez okno Ježiška. "Otec nám na Štedrý večer povedal, aby sme šli k oknu, že už asi ide Ježiško. Odhrnuli sme záves a vonku bola totálna tma, nebolo nič vidieť a môj brat vtedy povedal, že tam je na streche, ja ho vidím, má kockovaný kabát," zaspomínal s úsmevom tanečník.

"Neviem, čo sa vtedy v ňom odohrávalo, akú mal fantáziu, ale ako pubertiak som sa na ňom strašne smial," dodal so smiechom Laci Strike.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: SITA

Zdielať na

Najčítanejšie