Zatiahnuté
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Jan Čenský (53) problémy so zdravím: Stráca zrak a pamäť
Zdielať na

Jan Čenský (53) problémy so zdravím: Stráca zrak a pamäť

Zdroj: ahaonline

Až po niekoľkých dekádach peišlo na slová, ktoré povedal vtedy začínajúcemu hercovi Janovi Čenskému jeho skúsenejší kolega Vladimír Menšík. Čo sa teraz deje s bývalým princom?

Už minulý mesiac sa herec v relácii Sejdeme se na Cibulce prezradil nejaké svoje trapasy prameniace z nepozornosti. “Raz sa mi stalo, že som so smetím odišiel až do metra a až tam som si uvedomil, že som ich zabudol vyhodiť,“ povedal napríklad. Potom pobavil divákov historkou z hôr. “Na horách som si myslel, že na mňa volajú princ. Tak som sa poobhliadol a tam bola pani, ktorá síce na princa volala, ale nie na mňa. Hulákala na svojho psa.“

Toto ale patrí medzi tie úsmevné historky. Ako to ale vyzerá, keď sa Čenský rozrozpráva o svojom aktuálnom zdravotnom stave? “Pán Menšík, s ktorým som hral prvú rozprávku Princové jsou na draka mi povedal, že až mi vypadajú zuby, vlasy a prestanem vidieť, budem na dve veci. Tak vlasy zatiaľ držia, ale menia farbu. Dobre počujem, čo je občas na škodu, zuby držia moje vlastné vďaka mame, ktorá bola zubnou laborantkou, ale so zrakom je to veľmi zlé,“ priznal herec na rovinu v barrandovskej relácii.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie