Polojasno
20°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Sexuálny škandál: Cosby (77) vyzýva afroamerické médiá, aby držali s ním!
Zdielať na
Showbiznis

Sexuálny škandál: Cosby (77) vyzýva afroamerické médiá, aby držali s ním!

Zdroj: SITA

Bill Cosby nepriamo vyzval médiá určené pre afroamerických čitateľov, aby počas sexuálneho škandálu stáli na jeho strane. Napriek tomu, že ho zo znásilnenia obvinilo takmer dvadsať žien!

Bill Cosby verí, že afroamerické médiá zostanú nestranné v prípade obvinení zo sexuálneho zneužívania, ktorým čelí. Známy komik to povedal pre Page Six.

"Očakávam iba, že černošské médiá si zachovajú štandardy kvalitnej žurnalistiky. Ak to tak robíte, musíte sa do toho púšťať s čistou mysľou," vyhlásil Cosby.

Cosby taktiež vyjadril vďaku svojej manželke Camille, ktorá pri ňom stojí. "Láska a sila ženskosti. Poviem to znovu, láska a sila ženskosti. A môžete to aj obrátiť. Sila ženskosti a láska," vyjadril sa. Herec sa však ku konkrétnym obvineniam odmietol vyjadriť.

SITA

Bill Cosby čelí v súčasnosti viacerým obvineniam zo sexuálneho zneužívania, pre ktoré sa už v minulosti postavil aj pred súd. Ten však v roku 2006 uzavrel prípad s tým, že ide o tvrdenia proti tvrdeniu.

V súvislosti s týmito kauzami sa americké televízne spoločnosti rozhodli zrušiť alebo odložiť viaceré hercove projekty. Cosby tiež nedávno odstúpil zo správnej rady Temple University vo Philadelphii, kde pôsobil 32 rokov.

Vojenské námorníctvo Spojených štátov mu zas odobralo čestný dôstojnícky titul a neznámy vandal poškodil hercovu hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy, na ktorú fixkou napísal "násilník". 

Súvisiace články

Najčítanejšie