Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Karel Gott (75): Len jedna žena mu povedala nie a ešte aj zarobila
Zdielať na

Karel Gott (75): Len jedna žena mu povedala nie a ešte aj zarobila

Zdroj: ahaonline.cz

Keď zazvoní telefón a na jeho displeji sa objaví meno Karel Gott, väčšine ľudí sa zrýchli tep. Zvlášť, keď ste speváčkou a máte nádej, že dostanete ponuku, ktorá sa proste neodmieta. Možno na spoločný duet, ktorý, priznajme si to, je spravidla vďaka majstrovi až na výnimky výťahom do inej dimenzie šoubiznisu.

Jediná žena, ktorej sa podarilo svojím spôsobom Majstra pritlačiť k stene, je Lucie Bílá. Keď ju totiž Karel Gott požiadal, či by s ním naspievala na jeho album s duetmi jednu pieseň, bez všetkého ho odmietla. A v podstate mu dala ultimátum: buď bude celé album iba s ňou, alebo na žiadnom albume nebude!

“Bolo to tak, že raz prišiel Kája a povedal mi, že bude robiť cédečko duetov. A ja som mu povedala, že až bude mať pocit, že prišla tá chvíľa, aby sme to cédečko urobili spolu, veľmi rada poviem ÁNO, ale v dave NIE,“ rozpráva speváčka v relácii Tajomstvo Karla Gotta v TV Barrandov.

ahaonline.cz

Čo na to Karel Gott? S odstupom času môžeme skonštatovať, že vtedy zo svojho pôvodného zámeru ustúpil a naspieval album len s Lucií. Obaja slávili úspech. “Myslím, že je to niečo, na čo je pyšný on a tým pádom aj ja,“ usmieva sa dnes Lucie, ktorá samozrejme na úspešnom albume taktiež nejakú tú korunku zarobila.

Súvisiace články

Najčítanejšie