Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Lucie Bíla (47) miluje sudoku a háčkovanie
Zdielať na
Hudba

Lucie Bíla (47) miluje sudoku a háčkovanie

Populárna česká speváčka Lucie Bílá chystá turné a zavíta aj na Slovensko. Na koncertnú šnúru sa dôkladne pripravuje.

"Na Slovensku budú dva koncerty, ale ja predpokladám, že sa to bude páčiť a že to na jar prídeme opäť. Ak sa niečo také veľké koná, rada by som pri tom zostala. Podľa mňa to bude turné, aké som ešte nikdy nemala a sama sa naň teším," hovorí Lucie Bílá.

Ako správna žena aj Lucka sa na cesty dôkladne chystá a na turné pôjde nielen s kuframi plnými šiat. "Mám vždy so sebou knižku sudoku, pretože tie čísla ma nikdy nenechajú premýšľať nad niečim iným. Vždy mám so sebou klbko a ihlice a nejakú knižku...," tvrdá speváčka.

Všade si so sebou nosí aj kameň, ktorý má pre ňu veľký význam a je takým jej talizmanom. "Mám pri sebe taký kameň, kryštál a hovorím mu kameň vďačnosti. Keď ho vidím, tak si spomeniem, že mám byť za čo vďačná," hovorí Lucie Bílá.

Klbko a ihlice speváčka speváčka nenosí pre prípad, že by sa veľmi nudila. O tom, že každú minútu cesty dokonale využije nás aj presvedčila. V aute vraj často háčkuje. "Motýľ trvá asi hodinu a pol a srdiečka sú rýchlejšie. Ani neviem, ale za chvíľku," opisuje niekoľkonásobná česká slávica.

Garderóba speváčky je síce väčšinou čierno-biela, ale pestrá a preto zaberá aj veľkú časť batožiny. Samozrejmosťou je aj kozmetický kufrík. "Mám takú kozmetickú taštičku, kde mám celú tvár a nosím si ju so sebou. Som rada, že som dievča a môžem sa dokreslovať," uzatvára Lucie Bílá.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie