Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Podnikateľka z Pereša Nora Mojsejová (56) zostáva na slobode!
Zdielať na
Showbiznis

Podnikateľka z Pereša Nora Mojsejová (56) zostáva na slobode!

Kontroverzná podnikateľka Nora Mojsejová sa nateraz mrežiam vyhla. Aj napriek tomu, že ju v pondelok zatkli pre podozrenia, že chce ujsť do zahraničia. Do väzby sa však nevráti.

Po dvoch dňoch, ktoré strávila boháčka z Pereša v rukách lekárov, sa v stredu postavila pred sudcu. Ten rozhodoval o jej ďalšom osude, keďže prokurátor uviedol, že podnikateľka vraj plánovala útek.

"Vyvodili sme záver, že obvinená, keďže jej hrozí vysoký trest, chce ujsť do zahraničia. Tvrdíme, že ide o dôvody útekovej väzby," uviedol Milan Filičko, hovorca krajskej prokuratúry. 

Norin úsmev

Súd trval takmer dve hodiny, po ktorých vyšla podnikateľka s úsmevom z budovy. Jej dôvodom na radosť je verdikt súdu, ktorý ju za mreže neposlal.

"Väzbu nahradil dohľadom probačného a mediačného úradníka a uložil obvinenej obmedzenie vycestovať do zahraničia," ozrejmila Marcela Gálová, hovorkyňa súdov v Košiciach. 

"Informácia, že chcem odletieť do USA sa nezakladá na pravde. Žiadne letenky v spise nie sú, pas som nemala. Má ho pani doktorka, odkedy som bola vo väzbe a všetkých môžem ubezpečiť, že vydávať sa nejdem. Priateľa mám na Slovensku, je to Slovák," odpovedala Nora na otázku, či skutočne útek plánovala.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie