Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Mojsejová (56) verzus Versace (37). Na súde si nevedeli prísť na meno!
Zdielať na
Showbiznis

Mojsejová (56) verzus Versace (37). Na súde si nevedeli prísť na meno!

KOŠICE / Kedysi veľkí kamaráti Nora Mojsejová a František Kabrheľ známy ako Versace sa v pondelok stretli na súde. Známa podnikateľka mu totiž podľa obžaloby dlhuje vyše 850 tisíc eur. Nora ale tvrdí, že žiadne peniaze si od neho nevzala.

Počas pojednávania musel sudca niekoľkokrát napomenúť obidve strany. Obaja totiž majú svoju pravdu.

Boháčku z Pereša na súd priviedli policajti, hoci pôvodne sa pred senát postaviť nechcela. Vraj užíva silné lieky a má podlomenú psychiku.

Sudca však na tieto argumenty nepristúpil, tak sa pojednávalo. Podnikateľka naďalej tvrdohlavo obžalobu odmieta. Trvá na tom, že si žiadne peniaze od bývalého kamaráta nepožičala.

Z priateľov nepriatelia

Versace naopak tvrdí, že jej odovzdal 25 miliónov korún (takmer 83 tisíc eur). Navyše mu boháčka mala sľúbiť nereálne vysoké úroky.

"Veľmi dobre vieš, že žiadne finančné prostriedky som 30.12. od teba nezobrala. Nikdy sme medzi sebou nemali nadštandardné vzťahy, tie nadštandardné vzťahy si si vysvetľoval ty," tvrdila boháčka z Pereša.

Bývalá nerozlučná dvojica si však na súde nevedela prísť na meno. Nora tvrdí, že Versace sa jej roky vtieral do priazne. František pre zmenu považoval boháčku za rodinnú priateľku, ktorej dôveroval.

"A ja som ťa mal veľmi rád, bola si mi ozaj blízka osoba Nora, a nie je to od teba pekné, že si sa takto zachovala," bránil sa Versace.

Na súd sa nedostavili predvolaní svedkovia, preto sudca odročil pojednávanie na polovicu januára.

"Urobím maximum preto, aby som tie peniaze aspoň z časti  mal a vrátil ostatným ľuďom, lebo majú deti," vyhlásil Versace.

Pozrite si priloženú reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie