Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Boháčka z Pereša opäť na súde! Versace chce svoje peniaze
Zdielať na

Boháčka z Pereša opäť na súde! Versace chce svoje peniaze

Známa podnikateľka Nora Mojsejová sa v pondelok opäť postavila pred súd! Tentoraz v Košiciach, kde začal nový proces. Ide o spor dnes už bývalých kamarátov - Nory Mojsejovej a Františka Kabrheľa známeho ako Versace.

V tomto prípade je obvinená z obzvlášť závažného zločinu podvodu. Ide o čiastku viac ako 860 tisíc eur. Peniaze si mala podnikateľka požičať od Františka Kabrheľa.

Spory už v minulosti

"Podľa mňa ich minula na seba a na svoje výstrelky, a na to, aby sa mohla prezentovať na Slovensku, že je milionárka... ale v dlhoch!" tvrdí nahnevaný František Kabrheľ. Kamarátstvo s košickou boháčkou sa mu totiž nevyplatilo a zmenilo sa na súdny spor o milióny. Versace teraz žiada, aby Mojsejovej zakázali nakladať s majetkom.

"Akonáhle som podal žalobu na súd o vrátenie peňazí, v tom momente začala Nora prevádzať majetky na svojho manžela a manžel ďalej na svojho syna," hovorí o momentálnej činnosti boháčky Versace. Podľa neho sa Nora Mojsejová všetkého zbavuje. 25 miliónov, ktoré si mala od neho požičať, malo putovať na biznis a z toho mal zarobiť aj Kabrheľ. Ten hotovosť zohnal.

Obhajkyňa neprišla

Pojednávanie súd odročil. Obhajkyňa podnikateľky sa ospravedlnila. Na súd sa nemohla dostaviť pre neodkladné pracovné povinnosti v inej trestnej veci. Nový termín pojednávania stanovili na 22. september.

Súvisiace články

Najčítanejšie