Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nora Mojsejová (53): S Braňom (43) je koniec, rozvádzame sa!
Zdielať na

Nora Mojsejová (53): S Braňom (43) je koniec, rozvádzame sa!

Známej košickej podnikateľke Nore Mojsejovej zrejme došla trpezlivosť! Podľa informácií portálu topky.sk, sa odsťahovala z vily na Pereši a s Braňom sa chce rozviesť.

Opil sa a sadol za volant

Hoci mala Mojsejová podobné plány v minulosti už dvakrát, zrejme práve v týchto dňoch padla posledná kvapka. Potom, ako jej manžel Braňo Mojsej šoféroval opitý, nafúkal takmer tri promile a vodičák mu zobrali na tri roky, sa Mojsejová definitívne rozhodla. 

"Podávam návrh na rozvod. Dúfam, že to prebehne čo najrýchlejšie," povedala pre internetový portál topky.sk podnikateľka. Dôvodom má byť Braňov problém s alkoholom. Hoci sa mu snažila viackrát pomôcť, Braňo nemal pevnú vôlu a k alkoholu sa vždy vrátil. 

Utiekla z domu

"Z Pereša som sa odsťahovala. Nebudem však konkretizovať, kde momentálne bývam. Braňovi som dala ultimátum, do akého termínu musí opustiť dom," priblížila topkám detaily ukončovania vzťahu Mojsejová. 

Mojsejová má problém aj pred súdom. Ona a František Kabrheľ známy ako Versace sa stretli pred súdom! Dôvodom ich sporu je zvláštny obchod spred štyroch rokov. Versace mal vtedy odovzdať Nore 25 miliónov. Košická návrhárka a politička však tvrdí, že pravda bude šokujúca...

Majetky na Braňovho syna?

"Podľa mňa ich minula na seba a na jej výstrelky, a na to, aby sa mohla prezentovať na Slovensku, že je milionárka... Ale v dlhoch!" tvrdí nahnevaný František Kabrheľ. Kamarátstvo s košickou boháčkou sa mu totiž nevyplatilo a zmenilo sa na súdne pojednávanie o milióny. Versace teraz žiada, aby Mojsejovej zakázali nakladať s majetkom.

"Akonáhle som podal žalobu na súd o vrátenie peňazí, v tom momente začala Nora prevádzať majetky na svojho manžela a manžel ďalej na svojho syna," hovorí o momentálnej činnosti boháčky Versace. Podľa neho sa Nora Mojsejová všetkého zbavuje. 25 miliónov, ktoré si mala od neho požičať, malo putovať na biznis a z toho mal zarobiť aj Kabrheľ. Ten hotovosť zohnal.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

Nora Mojsejová a Braňo Mojsej

sita

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie