Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Braňo Mojsej šoféroval opitý! Podľa Nory je chorý
Zdielať na

Braňo Mojsej šoféroval opitý! Podľa Nory je chorý

Kontroverzný hudobník a manžel neúspešnej političky Nory Mojsejovej, Braňo Mojsej šoféroval opitý! Podľa informácií Jozefa Kačmáryho mu v krvi namerali až 2,8 promile! Auto teda odstavili na krajnici a Braňa zobrali so sebou. Okamžite ho predviedli do cely predbežného zadržania.

AKTUÁLNE: "Asi nebol dlho v médiách. Ťažko sa mi o tom hovorí, je to obrovská nezodpovednosť," uviedla pre topky.sk jeho manželka Nora Mojsejová. Podľa Mojsejovej slov je Braňo chorý človek a potrebuje sa liečiť. Inak sa jeho problém s alkoholom nedá vyriešiť.

Z auta sa vypotácal

V noci z pondelka na utorok zastavila hliadka polície BMW Braňa Mojseja. Auto síce išlo pekne po ceste, bez známok toho, že by bol šofér opitý, podľa našich informácií keď však z neho spevák vystúpil, očividne sa potácal. A údajne z neho aj poriadne tiahlo.

Policajti mu následne dali dýchať. Mojsej musel skutočne poriadne hýriť, pretože mu v dychu namerali až 2,8 promile! Auto tak museli odstaviť na hlavnej ceste v smere z Košíc na Rožňavu a keďže čiastočne blokovalo cestu, okamžite volali aj Nore Mojsejovej.

Podľa našich informácií však doteraz speváka ešte nevypočúvali. Vraj policajti počkajú do rána, kým spevák vytriezvie...

Vodiči fúkajú pri každej kontrole

Keďže platia nové pravidlá a policajti pri každej kontrole dávajú fúkať, skúške na alkohol sa Mojsej nevyhol. Keďže prístroj nameral vyše jedno promile, skutok sa neposudzoval ako priestupok, ktorý rieši iba polícia, ale po novom ako prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

V stredu bude super-rýchle konanie

Mojsej ešte popoludní v cele predbežného zadržania čakal na vytriezvenie. Pred sudcu sa v super-rýchlom konaní s najväčšou pravdepodobnosťou postaví stredu, najneskôr však vo štvrtok. Ten ho môže poslať za mreže až na jeden rok.

Alkoholový prešľap

Nie je to jediný jeho alkoholový prešľap. Minulý rok v Tatrách zavolal políciu a oznámil, že mu ukradli auto. Auto pri dome stálo len na inom mieste a malo na zadných dverách dieru. Podľa svedkov auto šoféroval opitý Mojsej. Pozrite si video.

Súvisiace články

Najčítanejšie