Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Pippa Middleton (31) bez make-upu: Veď vyzerá ako starena!
Zdielať na
Showbiznis

Pippa Middleton (31) bez make-upu: Veď vyzerá ako starena!

Zdroj: Just Jared

Mladšia sestra Kate Middleton Pippa, je považovaná v Anglicku i USA za módnu ikonu a atraktívnu ženu. Pippa sa stará o svoj zovňajšok, no paparazzi ju zachytili bez make-upu a odhalili krutú realitu!

Briti mladšiu sestru zbožňovanej vojvodkyne Kate považujú za celebritu. Pippa zaujala ako pekná štíhla družička na ostro sledovanej svadbe Kate Middleton a princa Williama.

Od tejto veľkej udalosti je vzdelaná a bohatá businessmanka obľúbeným terčom anglických i amerických novinárov.

V USA zamerali jej obdivovatelia pozornosť hlavne na istú časť jej tela, konkrétne zadok.

Pippa Middleton

Just Jared

Pippa je vášnivou športovkyňou, a tak sa môže pochváliť dokonalou figúrou. Podľa viacerých mužských časopisov patrí jej zadok k najatraktívnejším na svete.

Novinárom sa podarilo nedávno odfotografovať Pippu v Londýne bez make-upu a oproti jej zvyčajnému upravenému zovňajšku je to veľká zmena!

Pippa Middleton

Just Jared

Šokujúce fotografie zverejnil americký portál Just Jared. Sestra budúcej kráľovnej Veľkej Británie na nich vyzerá ako štyridsiatnička! Mladá žena má k dokonalej pleti ďaleko a tiež je prekvapivé, že už má výrazné vrásky.

Možno sa mladšia zo sestier Middletonových len zle vyspala, alebo prehýrila celú noc. Bujarý večierok by vysvetľoval veľké kruhy pod očami.

Nenechajte si ujsť: Kate (32) zažiarila vo zvodných šatách. A konečne jej vidieť bruško!

Súvisiace články

Najčítanejšie