Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tehotná Kate (32) prvýkrát na verejnosti! Kde nechala bruško?
Zdielať na
Showbiznis

Tehotná Kate (32) prvýkrát na verejnosti! Kde nechala bruško?

Zdroj: Isifa

Vojvodkyňa Kate sa prvý raz od potvrdenia jej druhého tehotenstva objavila na verejnosti. Kto však čakal, že pod jej šatami uvidí obrysy bruška, zostal sklamaný.

Tehotná Catherine, vojvodkyňa z Cambridgeu sa konečne objavila na verejnosti! Po niekoľkotýždňovej pauze sa vrátila k svojim oficiálnym povinnostiam členky kráľovskej rodiny.

Obľúbená manželka britského princa Williama musela obmedziť svoje aktivity, pretože trpela nadmerným dávením, takzvaným hyperemesis gravidarum, ktoré postihuje ženy v ťarchavosti.

Jej stav sa však už podľa hovorcu kráľovskej rodiny zlepšil, a tak mohla Kate v utorok ráno privítať na oficiálnej návšteve prezidenta Singapurskej republiky.

Vojvodkyňa Kate

Isifa

"Ich kráľovské výsosti vojvoda a vojvodkyňa z Cambridgeu s radosťou potvrdzujú, že dieťa by sa malo narodiť v apríli 2015. Vojvodkyňa z Cambridgeu stále trpí nadmerným dávením, no jej stav sa zlepšuje,“ uviedol palác deň pred prvým verejným vystúpením tehotnej vojvodkyne. 

Kate a William

Isifa

 „Naozaj som sa tešila, že sa dostanem von z domu. Je o niečo chladnejšie, ako keď sme sa stretli naposledy,“ povedala vraj prezidentskému páru, ktorý navštívila pred dvoma rokmi v Singapure.

William a Catherine v súčasnosti čakajú druhého spoločného potomka. Ich prvorodený syn a nástupník trónu George Alexander Louis sa narodil 22. júla 2013.

Tehotná vojvodkyňa Kate

Isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie