Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ktorý z týchto krásavcov je Najsexi mužom roka 2014?
Zdielať na
Showbiznis

Ktorý z týchto krásavcov je Najsexi mužom roka 2014?

Zdroj: Isifa, Instagram

Magazín People zverejnil meno najpríťažlivejšieho muža na svete, ktorého každoročne vyhlasuje vo svojom prestížnom rebríčku.

Najpríťažlivejším mužom roka 2014 je austrálsky herec Chris Hemsworth. Rodáka z Melbourne, ktorý s manželkou Elsou Pataky vychováva tri deti, táto správa pobavila.

"Teraz jej môžem povedať, pamätaj si, toto si myslia ľudia, takže už nemusím umývať riad či meniť plienky. Dokázal som to," uviedol herec pre magazín People.

Chris Hemsworth je známy najmä vďaka úlohe komiksového superhrdinu Thora, ktorého stvárnil v marvelovských filmoch Thor (2011), Avengers: Pomstitelia (2012) a Thor: Temný svet (2013).

People

Diváci ho môžu tiež poznať z filmov Star Trek (2009), Dokonalý únik (2009), Snehulienka a lovec (2012), Chata v horách (2012), Rivali (2013) či Star Trek: Do temnoty (2013).

Do najnovšieho zoznamu najpríťažlivejších mužských hviezd sa dostali aj herci Chris Pratt, Jamie Dornan, Bradley Cooper či Matt Bomer.

Instagram/Chris Pratt

V minulosti sa najsexi mužmi podľa People stali napríklad Matt Damon, Hugh Jackman, Ryan Reynolds, Bradley Cooper, Channing Tatum či Adam Levine.

Napriek tomu, že Chris Hemsworth má šarmu na rozdávanie, mnoho fanúšikov herca Chrisa Pratta, ktorý zažiaril vo filme Strážcovia galaxie, zostalo zarmútených.

Angličan Jamie Dornan, ktorý sa predstaví v očakávanom filme 50 odtieňov sivej, mal tiež veľké šance stať sa tým najsexi.

Pozrite si akú manželku má doma Najsexi muž sveta: Elsa Pataky (38): Po pôrode dvojičiek ukázala dokonalý zadok a bruško!

Jamie Dornan možno vyhrá titul budúci rok: Horúci a sexi: Pozrite si nový trailer na 50 odtieňov sivej!

Jamie Dornan

Isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie