Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Trailer Avengers 2: Thor a Iron Man si to vybavia ručne stručne
Zdielať na
Showbiznis

Trailer Avengers 2: Thor a Iron Man si to vybavia ručne stručne

Spoločnosť Marvel vie ako masírovať záujem fanúšikov, aby zostali v strehu. V priebehu krátkeho času zverejnila už tretí trailer k veľkofilmu Avengers 2.

Nebudú bojovať len s úhlavným nepriateľom Ultronom, ktorý superhrdinov naštve z jediného dôvodu - pretože chce vymazať ľudstvo z povrchu zemského, ale rozdajú si to aj medzi sebou.

Či už kvôli vysokej koncentrácii testosterónu, ktorú riedi jedine krásna Scarlett Johansson alias Čierna Vdova, alebo kvôli odlišným názorom, Thor a Iron Man sa chytia za pasy. Presnejšie Thor chytí Iron Mana pod krk.

Keďže Iron Mana v podaní fenomenálneho Roberta Downeyho Jr. dobre poznáme z jeho vlastných akčných filmov, nie je až také prekvapivé, že svojimi rečami niekoho naštval.

Iron Man rád vytáča ľudí

youtube/Marvel Entertainment

Dôležité, ale je, že superhrdinovia budú ťahať za spoločný koniec a druhýkrát sa rozhodnú zachrániť ľudstvo a dobre nás pobaviť v kine.

Vo filme Avengers 2: Vek Ultrona opäť uvidíme hereckú elitu ako Chrisa Evansa (Kapitán Amerika), Chrisa Hemswortha (Thor), pôvabnú Scarlett Johansson (Čierna Vdova), Marka Ruffala (Hulk), Samuela L. Jacksona (Nick Fury) a Jeremyho Rennera (Hawkeye), ktorí si zahrali aj v prvom filme.

V pokračovaní sa predstavia aj nové tváre Aaron Johnson (Quicksilver) a Elizabeth Olsen (Scarlet Witch).

Súvisiace články

Najčítanejšie