Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Trailer Avengers 2: Najväčší superhrdinovia sa vracajú!
Zdielať na
Showbiznis

Trailer Avengers 2: Najväčší superhrdinovia sa vracajú!

Priaznivci neohrozených komiksových hrdinov jasajú. Dočkali sa akčnej ochutnávky očakávaného filmu Avengers 2: Vek Ultrona.

Pohodová partinčka statočných bojovníkov na čele s Iron Manom sa vráti na plátna kín! Aby aj nie, veď prvá časť Avengers: Pomstitelia (2012) zarobila celosvetovo viac ako jeden a pol miliardy amerických dolárov.

Spoločnosť Marvel tento týždeň zverejnila trailer pokračovania s názvom Avengers 2: Vek Ultrona.

Trailer mal mať premiéru v televízii ABC až v utorok 28. októbra počas epizódy seriálu Agenti S.H.I.E.L.D. Premiéra sa však konala skôr, pretože sa jej nelegálna kópia začala šíriť internetom.

Filmoví tvorcovia neskôr na sociálnej sieti Twitter žartovali, že za únik traileru môže Hydra (fiktívna teroristická organizácia z komiksov o superhrdinoch).

Vo filme Avengers 2: Vek Ultrona opäť uvidíme hereckú elitu ako Roberta Downeyho Jr. (Iron Man), Chrisa Evansa (Kapitán Amerika), Chrisa Hemswortha (Thor), pôvabnú Scarlett Johansson (Čierna Vdova), Marka Ruffala (Hulk), Samuela L. Jacksona (Nick Fury) a Jeremyho Rennera (Hawkeye), ktorí si zahrali aj v prvom filme.

V pokračovaní sa predstavia aj nové tváre Aaron Johnson (Quicksilver) a Elizabeth Olsen (Scarlet Witch).

Hlavný zloduch, ktorého bude musieť skupina hrdinov spacifikovať má meno Ultron.

Nenechajte si ujsť: Šokujúca zmena pohlavia! Zo svalnatého Thora bude žena!

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie