Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Synáčik sa nevie spratať do kože! India Downeyho zatkla polícia
Zdielať na

Synáčik sa nevie spratať do kože! India Downeyho zatkla polícia

Zdroj: Reprofoto TMZ.com

Indio Downey, syn známeho Roberta Downeyho Jr., vystrájal! Až tak, že ho zatkla polícia. Našli uňho drogy.

Syna amerického herca Roberta Downeyho Jr. zatkli v nedeľu popoludní v meste West Hollywood za držanie omamných látok. Indio Downey sa poobede viezol v aute, ktoré zastavila policajná hliadka po tom, ako si pri jeho obiehaní všimla, že jeden z pasažierov niečo fajčí.

Pri prehliadke auta policajti zistili, že sa v ňom nachádza kokaín, ktorý patril Downeyho synovi. India preto na mieste zadržali. Po zaplatení kaucie desaťtisíc amerických dolárov (v prepočte viac ako 7300 eur), ho však ešte v ten istý deň prepustili na slobodu.

Hviezdny tatko

Robert Downey Jr. je známy napríklad z trilógie o Iron Manovi. Okrem toho si zahral aj v komediálnej dráme Skvelí chlapci, mysterióznom trileri Gothika, kriminálnej snímke Kiss Kiss Bang Bang, historickej dráme Dobrú noc a veľa šťastia, životopisnej romantickej dráme Príbeh jednej vášne, mysterióznej krimi Zodiac, komédii Deadline či úspešných filmoch Sherlock Holmes a Sherlock Holmes 2: Hra tieňov.

Ako Iron Man, respektíve Tony Stark, sa predstavil aj vo filme Avengers: Pomstitelia. Po boku Jamieho Foxxa sa objavil v hudobnej životopisnej snímke Sólista. V roku 1993 ho nominovali na Oscara za titulnú úlohu v životopisnej dráme Chaplin a v roku 2009 za vedľajšiu úlohu v akčnej komédii Tropická búrka. Indio Falconer Downey si po boku otca zahral v spomínanej snímke Kiss Kiss Bang Bang. Účinkoval aj v komédii Jackie.

Súvisiace články

Najčítanejšie