Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Nový teaser na 50 odtieňov sivej: Volá vás Christian Grey!
Zdielať na

Nový teaser na 50 odtieňov sivej: Volá vás Christian Grey!

Christian Grey sa starostlivo pripravuje na schôdzku, zahaľuje svoje dokonalé vyšportované telo do bielej košele, viaže si sivú viazanku a podáva vám ruku. Prijmete ju?

Ďalšia skvelá správa pre priaznivcov erotického románu Päťdesiat odtieňov sivej a jeho očakávaného filmového spracovania!

Po prvom trailery, v ktorom sa fanúšikovia vášnivého vzťahu Christian Greya a Anastasia Steelelovej, zoznámili s hlavnými hercami Jamie Dornananom a Dakotou Johnson, spoločnosť Universal Pictures pripravuje ďalšiu filmovú ukážku, ktorá bude nabitá vzrušením.

Nový trailer by mal byť zverejnený do týždňa. Túto novinku oznámili tvorcovia filmu prostredníctvom oficiálnej facebookovej stránky. 

Ruka pána Greya sa neodmieta

youtube/fifty shades of grey

Aby priaznivci filmu neobišli úplne naprázdno, na facebookovej stránke zverejnili aspoň kratučký teaser.

V ňom vystupuje Christian Grey, ktorý ukázal svoj vyšportovaný chrbát a dokonale uhladený módny vkus. Nechýba ani jeho obľúbená viazanka, ktorú nevyužíva len ako módny doplnok, ale ako pomôcku pri milostných hrách.

Pozrite si fotky z nakrúcania Fifty Shades of Grey: Jamie Dornan (32): Prezradil, koľko toho ukáže vo filme 50 odtieňov sivej

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie