Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Prvá vzrušujúca ochutnávka filmu 50 Shades of Grey je na svete!
Zdielať na

Prvá vzrušujúca ochutnávka filmu 50 Shades of Grey je na svete!

A je to tu! Fanúšikovia sa konečne dočkali kratučkej, ale o to vzrušujúcejšej ukážky očakávaného filmu 50 Shades of Grey, u nás známeho ako Päťdesiat odtieňov sivej. Upútavku filmu zverejnila speváčka Beyonce (32).

Fanúšikovia úspešnej trilógie Päťdesiat odtieňov sivej spisovateľky E. L. James nemali doteraz ani tušenie, že sa speváčka Beyoncé bude podieľať na filmovom spracovaní prvej časti.

Film má naozaj hviezdne obsadenie, zahrá si v ňom napríklad speváčka Rita Ora (24), ale o spolupráci s tou najväčšou hviezdou – Beyonce, nepadlo ani slovo. Zjavne to malo byť prekvapenie.

Beyonce dostala včera výsostné právo zverejniť prvý teaser erotikou nabitého filmu. Teaser má obvykle len niekoľko sekúnd a z filmu ukáže málo, jeho cieľom je navnadiť fanúšikov.

Tentoraz sa to naozaj podarilo. Teaser spôsobil hystériu, a to ho Beyonce zverejnila na svojom Instagramovom účte len včera.

Oficiálny plagát k filmu Päťdesiat odtieňov sivej

Universal Pictures

Opäť sa potvrdilo, že bestseller Päťdesiat odtieňov sivej má milióny skalných fanúšikov, ktorí na príbeh o mladej Anastasii Steelovej a vyznávača sado-maso praktík Christiana Greya nedajú dopustiť.

V krátkom vzrušujúcom teaseri sa nachádzajú len útržky scén. Fanúšikovia vidia ruky Christiana Greya, ktorého stvárnil Jamie Dornan (32) či kolená herečky Dakoty Johnson (24), ktorá hrá hlavnú hrdinku Anastasiu Steeloovú.

Momentka z nakrúcania filmu Päťdesiat odtieňov sivej

Isifa

Ukážky sú podfarbené spevom či presnejšie vzdychmi Beyonce. V knižnej verzii si hlavné postavy pustili pieseň Crazy In Love od Beyonce a jej manžela Jay-Z. Je teda viac ako pravdepodobné, že pieseň, či už v originálnej alebo upravenej verzii, zaznie aj vo filme.

Svetová premiéra Päťdesiat odtieňov sivej je určená na budúci rok, konkrétne na deň svätého Valentína.

Pozrite si teaser na film Päťdesiat odtieňov sivej:

Súvisiace články

Najčítanejšie