Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šokujúca zmena pohlavia! Zo svalnatého Thora bude žena!
Zdielať na

Šokujúca zmena pohlavia! Zo svalnatého Thora bude žena!

Zdroj: Paramount Pictures

Keď sa povie Thor, väčšine z nás sa vybaví tvár herca Chrisa Hemswortha (30). Ten veľmi presvedčivo stvárnil bájneho superhrdinu. Svet preto šokovala správa, že sa tvorcovia rozhodli Thorovi zmeniť pohlavie.

Americká spoločnosť Marvel Comics, ktorá vydáva komiksy a vlastní práva na postavy z ich príbehov, sa rozhodla pre veľmi radikálnu zmenu. Zo známeho superhrdinu Thora sa stane žena!

Po viac ako polstoročí sa tak zo svalnatého bojovníka stane superhrdinka. Marvel chce vraj takýmto spôsobom motivovať ženy a dievčatá, aby sa začali zaujímať o komiksy.

Zástupcovia spoločnosti označili tento krok za jednu z najšokujúcejších a najvzrušujúcejších zmien, aké doteraz urobili. Prvý komiks o superhrdinke Thor plánujú vydať už v októbri.

Krásavca Chrisa Hemswortha nahradí žena

Paramount Pictures

Nie každý je však z tejto ohromujúcej správy nadšený.

Superhrdina Thor začal byť znova populárny vďaka filmom. V snímkach Thor (2011) a Thor:Temný svet (2013) zažiaril austrálsky herec Chris Hemsworth.

Ako Thor sa Hemsworth objavil aj vo filme Avengers: Pomstitelia (2012). Bol súčasťou hviezdneho tímu, ktorý tvorili ďalší predstavitelia známych komiksových postáv. Stretol sa tu s Iron Manom, Hulkom či Kapitánom Amerika.

Chris Hemsworth vo filme Thor

Paramount Pictures

Akčný film Avengers: Pomstitelia zarobil celosvetovo viac ako 1,5 miliardy dolárov, čím sa stal tretím najziskovejším filmom v histórii. Momentálne sa pripravuje jeho druhé pokračovanie, dvojka by mala doraziť do kín budúci rok.

Chris Hemsworth získal svetovú popularitu práve ako svalnatý hrdina s kladivom. Je prinajmenšom zvláštne, že keď je postava Thora na vrchole popularity, má sa výrazne mužský charakter zmeniť na ženský.

Takto má vyzerať superhrdinka Thor

Isifa

„Thor ako žena? Čo ich do pekla viedlo k tomu, aby si mysleli, že to bude cool?“ vyjadril sa prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter režisér Avengerov Joss Whedon.

Chris Hemsworth sa k tejto novinke ešte nevyjadril, ale môžeme len hádať, že nebude nadšený. Rôzne vtipy o zmene jeho pohlavia už začali kolovať internetom.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie