Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Sestra Beyonce sa vydala! Ale čo to mala na sebe?
Zdielať na
Showbiznis

Sestra Beyonce sa vydala! Ale čo to mala na sebe?

Sestra slávnej Beyonce Solange Knowles (28) sa v nedeľu 16. novembra vydala za dlhoročného partnera Alana Fergusona. Svadobčanov prekvapila voľbou oblečenia.

Na honosnom sobáši v New Orleans bolo prítomných vyše dvesto hostí, nechýbala ani sestra Solange Beyonce.

Svadba Solange, ktorá sa tiež snaží uspieť v hudobnom biznise, bola veľmi netradičná, všetci hostia mali prísť v bielom a časť ceremónie strávila nevesta v bielom overale s veľkým výstrihom.

Isifa

Režiséra hudobných videí Alana Fergusona (51) si však zobrala v bielych šatách. Zaujímavosťou je, že jej v poradí druhý manžel, je od nej starší o 23 rokov.

Instagram

Beyoncé sprevádzal partner Jay-Z. Zdá sa, že slávna roztržka vo výťahu, kedy Solange brutálne napadla rappera a nahrávka následne obletela svet, je už zabudnutá. Alebo sa všetci traja aktéri - Solange, Jay-Z a Beyonce - aspoň tak tvária.

Pred samotnou svadbou Solange a jej snúbenec Alan zorganizoval viacero akcií. V piatok usporiadali filmový večer, počas ktorého premietli krátky film o tom, ako sa spoznali.

Isifa

Následne si hostia mohli pozrieť snímku Mahogany (1975), ktorú si Solange a Alan pozreli na prvom rande.

Solange Knowles sa vydala už druhý raz. Prvé manželstvo uzavrela ako 17-ročná s o dva roky starším Danielom Smithom. Vzťah skončil rozvodom, no dvojica má spolu syna Juleza (10).

Solange pred pol rokom brutálne napadla Jay-Ziho:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie