Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
A zase tá retuš! Beyonce (34) si dala upraviť pás i stehná!
Zdielať na
Hudba

A zase tá retuš! Beyonce (34) si dala upraviť pás i stehná!

Zdroj: Tumblr/Beyonce

Speváčka Beyonce si opäť nechala upraviť domáce fotografie, ktoré majú zachytávať jej prirodzenú krásu. Na snímkach má umelo zoštíhlený driek, boky i stehná!

Beyonce si potrpí na dokonalosť. Jej spev, tanečné výkony, sexi kostýmy či šaty vypovedajú o tom, že slávna speváčka je perfekcionistka. A keď niečo nie je podľa jej predstáv, treba to vylepšiť! Ako napríklad fotografie, ktoré publikovala na stránke Tumblr.

Na dvoch najnovších snímkach pózuje Beyonce v sexi “body“ oblečení s popisom 99 Problems, čo je odkaz na známy singel jej manžela JayZ-iho.

Oblečenie bolo vyrobené zrejme špeciálne pre Beyonce, pretože je na ňom napísane “99 problems but my ass ain't one“ (Mám 99 problémov, no môj zadok k nim nepatrí.)

Beyonce

Tumblr/Beyonce

Beyonce tak chcela dať svetu vedieť, že je so svojim slávnym pozadím spokojná, no ťažko jej to uveriť, keď si dala fotky vylepšiť!

Na prvej fotografii má podľa odborníkov stenčený pás, no na druhej má okrem drieku vylepšené aj boky a stehná! Aspoň ten zadok nechala bez úprav...

Beyonce

Tumblr/Beyonce

To, že fotky sú klamstvom sa dá odhaliť pomerne ľahko. Závesy sú neprirodzene zvlnené - skreslenie je zvyčajne vedľajším efektom zásahu do fotografií. Speváčku tiež prezradili dokonalé akoby nakreslené kontúry tela.

Beyonce už viackrát nahnevala svojich fanušíkov úpravou fotiek:
Škandál Beyonce (33): Vyretušovala si stehná na rodinných fotkách!

Najčítanejšie