Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Evita Urbaníková (38) si na krste skočila do vlasov s herečkou Vačkovou (45)!
Zdielať na

Evita Urbaníková (38) si na krste skočila do vlasov s herečkou Vačkovou (45)!

Zdroj: Facebook

V knihách Evy Urbánikovej sa našla nejedna žena, je to preto, že inšpiráciu čerpá zo skutočných príbehov. Dokonca z príbehov známych osobností. Na krste tej najnovšej knihy, to však poriadne vrelo!

Evita Urbaníková si na krste svojej knihy skočila do vlasov s herečkou Zuzanou Vačkovou.

Našťastie bola táto situácia len zahraná epizódka. Evita však píše knihy, ktorých dej je skutočný. Väčšina príbehov, o ktorých rozpráva sú odžité ňou, aleboľuďmi z jej okolia. 

Spisovateľkou je odjakživa. Rozpísaných má aj niekoľko pubertiackych knižiek v A4 zošitoch, ktoré nikdy nedopísala. "Keď sa na to pozerám, ako som škrtala a prelepovala...," smeje sa Evita.

Známa spisovateľka si dlhú dobu písala denník. Čím viac kníh však napísala, tým sa jej počty dátumov v denníku strácali.

O nás

Ľudia a ženy so zaujimavými príbehmi začali Evitu vyhľadávať. Už je príbehov dokonca tak veľa, že Evite pomáhajú pri písaní iní autori. Dôležité je písať o tom, čo zažívame všetci.

Pri čom ale inšpiráciu stráca? "Nestrácam ju. Keď sa mi nechce písať, tak to nerobím," hovorí.

Boja sa bulváru

Píše aj príbehy známych žien. "Ženy sa boja, že by sa toho chytil bulvár,"  hovorí na margo svojich známych inšpirácií.

Evitina poslendá kniha síce nie je o známej osobnosti, ale opäť čerpá zo skutočných príbehov žien, ktoré sa zamilujú do exotických fešákov. Tí však väčšinou skôr ako ženu, vidia víza do Európy.

Súvisiace články

Najčítanejšie