Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Zuzana Vačková (44): Správajú sa ku mne ako k sexuálnej mašine
Zdielať na
Showbiznis

Zuzana Vačková (44): Správajú sa ku mne ako k sexuálnej mašine

Zuzka Vačková si kvôli role Alici v Paneláku vytrpela svoje. Nemiestne erotické narážky sú vraj na dennom poriadku. Čo však v takejto situácií robiť? Zuzka sa s tým vysporiadala nekompromisne.

Zuzka Vačková je milá, priateľská a veselá. Jej zrkadlový obraz, Alica, ktorú hrá v seriáli Panelák, je však z iného súdka. Má rada hry pre dospelých! Ale to stále neznamená, že sa k Zuzke treba správať ako k sexuálnej mašine, či šelme Alici, ktorú len hrá.

"Musela som sa s tým vyrovnať. Ľudia si mysleli, že si ku mne môžu dovoľovať erotické narážky. Keďže Alica by si to rozdala kľudne s hocikým," vysvetľuje sympatická herečka.

A tak si páni mysleli, že Alicino želanie, môžu splniť nič netušiacej Zuzke Vačkovej. A každá žena si vie domyslieť a predstaviť aké nepríjemné to môže byť. "Raz som bola na jednej akcii a všetci sa ma pýtali: Kedy to rozbalíš bejby? A ja som nevedela, čo mám rozbaliť," hovorí o nepríjemnej skúsenosti Zuzka.

V tomto prípade platí jednoduchá matematika. Alica Rosental nerovná sa Zuzana Vačková. Zuzka totiž nežije, na rozdiel od Alici, iba sama pre seba, ale aj pre svoje deti.

"V niekoľkých častiach seriálu som rozprávala historky, teda Alica, kde, koho a za akých okolností pretiahla. Asi preto si ľudia mysleli, že som žena voľných mravov ako Alica. Ale nie som, smola. Alebo je to štastie?"

Dovoliť si také priame narážky bez pár pohárikov "na posmelenie", na to majú guráž iba takzvaní experti. Zuzana sa aj napriek narážkam vždy správa milo a svojim distingvovaným vystupovaním dáva najavo, že si netreba pliesť hrušky s jablkami.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie