Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Evita Urbaníková (37) radí, ako chrániť svoje deti
Zdielať na
Showbiznis

Evita Urbaníková (37) radí, ako chrániť svoje deti

Evita Urbaníková je spisovateľkou a aj mamou na plný úväzok. Svoje deti sa snaží vychovávať najlepšie ako sa len dá. Jej najväčší protivník je však internet.

Evita Urbaníková to má doma pod palcom. Jej dve ratolesti má stále pod dohľadom a tak sa nemusí obávať že by sa z 13-ročnej Lindy a 8-ročného Filipa stali počítačový maniaci.

"Počítač máme v kuchyni. Takže aj keď varím tak mám pod kontrolou to, čo si na internete deti pozerajú," prezradila spisovateľka Evita Urbaníková.

Okrem prehľadu vsádza hlavne na komunikáciu. Aj preto dôveruje staršej Linde, ktorá má ako veľa jej rovesníkov, konto na sociálnej sieti.

"Máme stanovené limity, inak by to mohlo prerásť do nekonečna. Na internete veľa času netrávia, hľadajú si tam hlavne informácie do školy," dodala Evita.

Filip to nestíha skoro vôbec, keďže má veľa krúžkov. A tie pred internetom uprednostňuje.

"Veľa športuje a tancuje, takže na internet neostáva veľa času. Má stanovený limit polhodinu denne," upresnila obľúbená slovenská spisovateľka.

Mať takto nastavený režim vraj nie je problém aj preto, že takto fungujú od začiatku.

"Keď sme celý víkend doma tak tam môžu byť dlhšie. Ale nemám problém s tým, že by sedávali dlhé hodiny za počítačom," vydýchla si Evita Urbaníková.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie