Jasno
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Kontroverzné fotky herečky Milano (41): Pri dojčení ukázala prsia!
Zdielať na

Kontroverzné fotky herečky Milano (41): Pri dojčení ukázala prsia!

Zdroj: Isifa

Fotiť sa pri dojčení je novým hollywoodskym trendom. Herečka Alyssa Milano však zašla ešte ďalej, vidno jej celý prsník, bradavku aj navreté žily!

Podľa niektorých je to príliš, iní tvrdia, že je to tá najprirodzenejšia vec na svete. Fotky dojčiacej herečky Milano, ktoré zverejnila na sociálnej sieti Instagram, vyvolávajú protichodné reakcie.

Slávne ženy v poslednom čase často publikujú na sociálnych sieťach intímne rodinné fotky, na ktorých dojčia svoje ratolesti.

Urobili tak napríklad topmodelky Gisele Bündchen či Miranda Kerr, herečka Olivia Wilde dokonca pózovala pri dojčení syna Otisa pre časopis Glamour.

 

Alyssa Milano

Instagram/Alyssa Milano

Alyssa Milano však nedbala na to, aby si prsník pri dojčení zakryla či fotku nejako špeciálne upravila, podobne ako jej slávne kolegyne. Na dvoch snímkach vidno herečke bradavku i žily na prsiach.

Alyssa Milano chce takto ukázať, že materstvo je najkrajšia vec na svete a k dojčeniu netreba pristupovať ako k niečomu zakázanému. A tiež ho netreba skrývať. Množstvo mamičiek s ňou súhlasí. A čo vy?

Alyssa Milano

Instagram/alyssa milano

Ďalšia dojčiaca celebrita: Olivia Wilde (30) pózovala pri dojčení, ukázala prsník!

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie