Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Slávna moderátorka si vyšla hore bez: Chcela byť ako Putin (62)!
Zdielať na

Slávna moderátorka si vyšla hore bez: Chcela byť ako Putin (62)!

Zdroj: Instagram/Chelsea Handler

Americká moderátorka a komička Chelsea Handler je za každú srandu, no tentoraz nezvyčajne zabŕdla aj do politiky. Na paškál si vzala jedného z najmocnejších mužov sveta Vladimira Putina!

Chelsea Handler si vždy povie čo si myslí, aj za cenu ostrej kritiky. Známe sú napríklad jej ostré vyjadrenia na herečku Angelinu Jolie, ktorú nazvala „zlodejkou manželov.“ Reagovala tak na to, že Angelina zviedla Brada Pitta v čase, keď bol ženatý s Jennifer Aniston.

Tentoraz sa moderátorka zapojila do kampane Osloboďme bradavky, ktorá bojuje za to, aby ženy mohli slobodne ukazovať svoje prsia bez cenzúry.

Chelsea Handler napodobnila slávnu fotku ruského prezidenta Putina, na ktorej sa preháňa polonahý na koni. Snímku publikovala na sociálnej sieti Instagram.

Chelsea Handler

Instagram/Chelsea Handler

Na Instagrame je nahota zakázaná, no Chelsea sa rozhodla fotografiu nestiahnuť. "Vymazať ju je sexistické. Mám právo ukázať, že mám lepšie telo ako Putin," napísala komička.

Tiež sa vyjadrila, že nie je správne, že muži môžu byť bez trička, no ženy také právo nemajú. Keď jej fotografiu Instagram vymazal, rozhodla sa svoje konto zrušiť.

Nenechajte si ujsť: Emily Ratajkowski (23): Najsexi modelka sveta ukázala prsia!

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie