Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Sestra Kim Kardashian (34) predviedla obrovské pozadie!
Zdielať na
Showbiznis

Sestra Kim Kardashian (34) predviedla obrovské pozadie!

Zdroj: Isifa

Khloe Kardashian (30) ukázala, že v slávnej rodine nemá najväčšie pozadie Kim. Svoje divoké krivky predviedla v obtiahnutých šatách. Média špekulujú či si televízna hviezda nedala do zadku vložiť silikónové implantáty.

Také niečo sa len tak nevidí! Pozadie, ktoré vlastní Khloe Kardashian, je magnetom na oči, no nie každému sa jej krivky zdajú atraktívne.

Doteraz v slávnej rodine Kardashianovcov, ktorá sa preslávila reality šou Keeping Up with the Kardashians, bola hrdou majiteľkou najväčšieho zadku Kim Kardashian.

Zatiaľ čo iné ženy kvôli väčšiemu pozadiu trpia komplexmi, Kim z neho urobila prednosť. Hrdo ho vystavuje v obtiahnutom oblečení či na stránkach magazínov. Zdá sa, že jej mladšia sestra Khloe si ju vzala za vzor.

Khloe Kardashian

Isifa

Khloe sa predviedla v uliciach Los Angeles v krátkych bordových šatách, ktoré obopínali jej postavu. Najväčšmi udieralo do očí jej nadmerné pozadie.

Zahraničné média špekulujú, že Khloe podľahla súčasnému módnemu trendu a nechala si vložiť do pozadia silikóny.

Khloe Kardashian

Isifa

Aj o Kim Kardashian sa špekulovalo, že si zadok nechala zväčšiť u plastického chirurga. Či už ide o dielo prírody alebo šikovného doktora, názory na estetiku pozadí oboch spomínaných sestier sa líšia.

Pozrite si slávne pozadie Kim Kardashian: Nahá Kim Kardashian (33)! Ukázala prsia aj obrovský zadok!

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie