Jasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Ktorá krásna modelka sa premenila na obrí hmyz?
Zdielať na

Ktorá krásna modelka sa premenila na obrí hmyz?

Zdroj: Isifa

Halloween sa v Hollywoode ešte neskončil, celebrity sa stále predvádzajú v kostýmoch od výmyslu sveta. Najväčšiu pozornosť na seba strhla známa kráska. Tá sa premenila na obrovského motýľa!

Najväčší motýľ na svete sa nachádzal včera v New Yorku. Na halloweensku párty sa tam vybrala nemecká topmodelka Heidi Klum (41), ktorá sa rozhodne nebojí experimentovať!

Kým jej kolegyne zo sveta modelingu sa predvádzajú v kratučkých zvodných kostýmoch ako víly či superhrdinky, Heidi stavila na originalitu.

Premenila sa na obrovského motýľa a pod maskou ju priatelia mohli spoznať jedine vďaka vysokej štíhlej figúre. Heidi mala na tvári obrovské hmyzie oči a na hlave jej nechýbali tykadlá.

Heidi Klum ako motýľ

Isifa

Na obrovské krídla je mama štyroch detí zvyknutá ešte z čias Victoria's Secret, kde pôsobila trinásť rokov. Na prehliadkach slávnej módnej značky nosila však miesto motýlích anjelské krídla.

Heidi Klum

Isifa

Heidi Klum každý rok doslova šokuje prepracovaným halloweenskym kostýmom. V minulosti sa pretransformovala na obrovskú robotickú ženu, ľudské telo zbavené kože či starenku s pečeňovými škvrnami a kŕčovými žilami. A rozhodne ani tento rok nesklamala.

Pozrite si ďalšie zaujímavé halloweenske kostýmy hviezd: Celebrity počas Halloweenu: Strašidelné a sexi!

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie