Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Kultový seriál IT Crowd sa vráti na obrazovky!
Zdielať na
Showbiznis

Kultový seriál IT Crowd sa vráti na obrazovky!

Zdroj: Channel 4

Britský sitkom The IT Crowd (2006 - 2013), ktorý je v našich končinách známy ako Ajťáci alebo Partička IT, sa dočká znovuzrodenia. Americká televízna spoločnosť NBC pripravuje remake seriálu.

Kultovým postavám z oddelenia IT ešte neodzvonilo! Zakríknutý génius Maurice, sympatický Roy a ich nadriadená Jen, ktorá nemá ani potuchy o informačných technológiách, sa dočkajú veľkého návratu.

Informoval o tom portál Deadline, podľa ktorého si spoločnosť NBC objednala nakrútenie pilotného dielu. Podieľať by sa na ňom mal Bill Lawrence tvorca komediálnych seriálov Scrubs (2001 - 2010) či Cougar Town (2009). Herecké obsadenie zatiaľ nie je známe, no nepredpokladá sa, že by si pôvodná trojica hlavných hrdinov zopakovala svoje úlohy.

NBC začala na americkej verzii seriálu pracovať už v roku 2006, no na obrazovky sa však nikdy nedostal. Dúfajme, že ďalší remake bude úspešnejší.

Hlavní predstavitelia seriálu Ajťáci

geekbinge.com

Seriál Ajťáci sa vysielal na britskej stanici Channel 4 v rokoch 2006 až 2013. Sitkom z prostredia informačných technológií sa napriek obľúbenosti dočkal len štyroch sérií. Hoci bola avizovaná i piata séria, príbeh zamestnancov firmy Reynholm Industries bol ukončený špeciálnou epizódou v septembri 2013. 

V hlavných úlohách sa predstavili Chris O'Dowd (Roy), Richard Ayoade (Maurice) a Katherine Parkinson (Jen). Seriál má na konte tri televízne ceny BAFTA.

Nenechajte si ujsť: Herečka zo seriálu To je vražda, napísala oslavuje 89. narodeniny!

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie