Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Hviezdy Dallasu po takmer štyridsiatich rokoch: Držia sa za ruky a ľúbia sa!
Zdielať na

Hviezdy Dallasu po takmer štyridsiatich rokoch: Držia sa za ruky a ľúbia sa!

Zdroj: dallasdecoder.com

Linda Gray (73) a Patrick Duffy (65) sa po prvýkrát predstavili ako Sue Ellen a Bobby Ewing v roku 1978. Hercov spája účinkovanie v legendárnom seriáli Dallas, ale aj vrúcny cit!

Spája ich hlboké priateľstvo! Prešlo neuveriteľných tridsaťšesť rokov od uvedenia prvej časti Dallasu na televízne obrazovky. Účinkovanie v jednom z najúspešnejších seriálov 20. storočia spojilo oboch hercov profesionálne i ľudsky.

Za takmer štyri desaťročia si vytvorili krásny vzťah. Väčšina ich hereckých kolegov z pôvodného obsadenia seriálu je už na onom svete, a tak si na staré dobré časy spomínajú aspoň vo dvojici.

Linda Gray a Patrick Duffy sa zúčastnili na slávnostnom uvedení nových častí Dallasu, ktoré sa konalo tento týždeň v Sydney. Slávni herci sa držali za ruky a pôsobili ako šťastný manželský pár. Ich vzťah je však čisto kamarátsky.

Linda Gray

Isifa

Larry Hagman chýba!

Herci v rozhovoroch spomínali na pôvodný seriál, ktorý sa nakrúcal v rokoch 1978-1991. Seriáloví švagrovia tiež vyjadrili nadšenie, že sa od roku 2012 nakrúca jeho pokračovanie, ktorého sú súčasťou.

Oboch hercov zasiahla smrť ich kolegu a veľmi dobrého priateľa Larryho Hagmana (81†), ktorý v seriáli Dallas stvárnil obávaného J. R. Ewinga. Herec sa stihol objaviť v nových častiach seriálu, počas nakrúcania prvej série však zomrel na leukémiu.

Linda Gray a Patrick Duffy

Isifa

Tvorcovia jeho smrť vpísali do scenára, aby si tak uctili jeho pamiatku spolu s oddanými televíznymi divákmi.

"Larry bol náš najdrahší priateľ 36 rokov na obrazovke aj mimo nej," povedala Linda Gray, ktorá bola v čase jeho smrti pri ňom. “Mali sme medzi sebou magickú chémiu, ktorá sa nedá poprieť. Vždy bude súčasťou šou,“ dodala herečka v rozhovore pre Daily Telegraph.

Energická sedemdesiatnička

Linda Grey má vyše sedemdesiat rokov a právo vyzerať ako babička. Miesto toho vyráža dych svojím šarmom a prekypujúcou energiou. Hoci je už v dôchodcovskom veku, do starého železa ani náhodou nepatrí! Zachovala si svoju krásu i štíhlu postavu. Oblieka sa ako mladica a rovnako tak pôsobí.

Patrick Duffy

Isifa

Z Bobbyho Ewinga je deduško

Patrick Duffy (65) bol dlho považovaný za mužský sexymbol. Jeho tmavá kučeravá hriva a vyšportovaná postava v kombinácii s dobrým srdcom a ušľachtilými ideálmi dostávala fanúšičky Dallasu do mdlôb.

Neskôr svoju charizmu muža v najlepších rokoch predviedol v ďalšom úspešnom seriáli Krok za krokom (1991-1998), kde ukázal svoj komediálny talent. Patrick je už postarší pán so sivými vlasmi, no hranie mu ide rovnako dobre ako pred rokmi.

Larry Hagman ako J. R. Ewing a jeho seriálová žena herečka Sue Ellen

Isifa

Nenechajte si ujsť: Dempsey a Makepeaceová oslávia 25. výročie sobáša. Pozrite, ako sa zmenili!

Súvisiace články

Najčítanejšie