Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Sladkých osemnásť! Z Madonninej dcéry vyrástla krásavica!
Zdielať na
Showbiznis

Sladkých osemnásť! Z Madonninej dcéry vyrástla krásavica!

Zdroj: Isifa, Instagram/Madonna

Madonnina dcéra Lourdes Leon oslávila osemnásť rokov. Pre mamu je stále tým istým malým dievčatkom, no muži sa z jej kriviek môžu zblázniť.

Ten čas, ale letí! Pred pár rokmi bola Lourdes Leon ešte len malým dievčatkom držiacim svoju slávnu mamu poslušne za ruku a včera 14. októbra už sfúkla osemnásť sviečok na svojej narodeninovej torte.

Z prvorodeného dieťaťa, ktoré zmenilo priority škandalóznej Madonny, vyrástla nádherná mladá žena. Lourdes Leon púta pozornosť dlhými tmavými vlasmi, vyšportovanou postavou a poprsím, pri ktorom príroda nešetrila.

Madonna splodila dcéu s fitness trénerom Carlosom Leonom.

Malá Lourdes

Instagram/Madonna

V deň dcériných narodenín zverejnila Madonna na sociálnej sieti Instagram dve rozkošné fotografie z jej detstva. K snímkam speváčka pripísala: "Vždy ťa budem ľúbiť, krásavica."

Madonna môže byť na svoju dcéru naozaj pyšná. Loudes skončila strednú školu a chystá sa na Michiganskú univerzitu, kde bude študovať tanec a spev.

Lourdes Leon

Isifa

Napriek tomu, že sa v jej veku Madonna už rada vyzliekala a nafotila desiatky aktov, Lourdes nemá na svojom konte zatiaľ žiadne škandály. Dokonca nemala zatiaľ ani oficiálneho priateľa. Zdá sa, že Madonna pri výchove svojich detí odviedla kus dobrej práce.

Nenechajte si ujsť: Madonnina dcéra Lourdes (17) provokuje prsiami a cigaretou

Súvisiace články

Najčítanejšie