Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Madonna (55) má za milenca mladého zajačika!
Zdielať na
Showbiznis

Madonna (55) má za milenca mladého zajačika!

Podľa Guinnessovej knihy rekordov je Madonna najúspešnejšou sólovou speváčkou na svete. Na svoj vek vyzerá veľmi dobre a to vďaka hodinám cvičenia jógy každý deň. Teraz má opäť nového frajera a ten by jej mohol byť pokojne aj synom.

Americká speváčka Madonna si necelý mesiac po rozchode s 25-ročným Brahimom Zaibatom našla nového frajera. 55-ročnáá speváčka vraj vzťah so Zaibatom ukončila z dôvodu obojstrannej zaneprázdnenosti, teraz však našla novú lásku v 26-ročnom tanečníkovi Timorovi Steffensovi. Speváčkini zástupcovia sa zatiaľ k informácii nevyjadrili.

Pár sa spolu objavil na lyžovačke vo Švajčiarsku, kam Madonna vzala aj svoje deti. Podľa viacerých fotografií, ktoré zverejnili prostredníctvom služby Instagram, sa mladý tanečník už stihol spriateliť aj so speváčkiným 13-ročným synom Roccom. Madonna s tanečníkom spolupracuje už niekoľko mesiacov, obľúbila si ho vraj najmä pre jeho pozitívny vzťah k deťom. "Nie je typ človeka, ktorý príde a povie vám niečo také, ale bolo to celkom jasné. Kedykoľvek sa však pozrela na Timora obklopeného Roccom a ďalšimi deťmi, objavil sa na jej tvári úsmev," dodal nemenovaný zdroj zo speváčkinho okolia.

Steffens sa po boku speváčky objavil aj na silvestrovskej oslave, ktorá sa konala v švajčiarskej dedinke Gstaad. "Chémia medzi Madonnou a Timorom bola veľmi silná. Niektorí z hostí si šepkali o tom, že sa Madonna len nedávno rozišla a už má nového chlapa. Nie je možné ignorovať fakt, že Timor je omnoho mladší ako Madonna. Podľa mňa je len náhradou za jej ex. Vyzerá presne ako Brahim. Madonne však vôbec neprekážalo, že si ľudia niečo medzi sebou šepkali! Jednoducho sa ním chválila, popíjala a tancovala s ním úplne všade," uviedol jeden z účastníkov večierka pre portál Radar Online.

Madonna, celým menom Madonna Louise Ciccone, patrí k najvplyvnejším hudobníčkam všetkých čias a mnohí ju označujú za kráľovnú popu.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk, SITA

Zdielať na

Najčítanejšie