Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Krausovi (47) chýba herectvo, vrátil by sa len k Lászlovi
Zdielať na
Showbiznis

Krausovi (47) chýba herectvo, vrátil by sa len k Lászlovi

Andy Kraus si získal ľudí najskôr ako komediálny herec a neskôr ako autor a scenárista úspešného denného seriálu Panelák. Ako sám hovorí. K herectvu by sa vrátil už len ako Lászlo.

Od istého času sa Andy Kraus na televíznych obrazovkách objavuje iba sporadicky a aj to iba v úlohe scenáristu.

Lenže on predsa vyštudoval herectvo! Svoj herecký talent Andy nezaprie i keď už zopár rokov sa podstatne intenzívnejšie venuje písaniu scenárov, ako účinkovaniu v seriáloch.

Fuzkatý Maďar

Otec seriálu Panelák však priznal, že herectvo mu predsa len chýba. "Chýba, ale neviem si predstaviť, že by som hral nejakú inú postavu ako toho fúzatého Maďarka, ktorého mám obľúbeného," priznáva.

Z času na čas sa však predsa len neudrží a spoza kamier vyjde do svetiel reflektorov a nenápadne sa objavuje v seriáloch, za ktorými on sám stojí. A tak sa aj Lacko, síce v prestrojení objavil aj v Paneláku.

Neprišli komparzisti

"Raz sme to v nejakej silvestrovskej časti urobili ako fór, ale navážno, myslím si že nie, lebo je to úplne iný žáner," tvrdí. V Paneláku si, ešte keď sa len rozbiehalo nakrúcanie, dokonca zahral aj sám seba!

V tejto scéne sa vraj objavil iba preto, lebo objednaní komparzisti na nakrúcanie nedorazili! Sám seba si už ako hlavného hrdinu v seriáli predstaviť nevie.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie