Skoro jasno
16°
Bratislava
Je to definitívne, Kobielsky (39) opúšťa Panelák!
Zdielať na

Je to definitívne, Kobielsky (39) opúšťa Panelák!

Médiami preletela smutná správa. Herec Vlado Kobielsky po siedmych rokoch účinkovania v najúspešnejšom dennom pôvodnom seriáli Panelák opúšťa loď a odchádza ku konkurencii. Nie je to novinárska kačica, no my poznáme podrobnosti.

Scenárista a otec Paneláku, Andy Kraus, vedel o tejto skutočnosti už nejaký čas. "Keď sme sa stretli, tak v prvom momente som ostal zaskočený, ale hneď sme zapli aj s tímom a povedali sme si, že poďme to využiť a urobiť z toho pre diváka maximum," priznáva Kraus.

Život je zmena

"Ide o to, že som prijal ponuku na novú postavu, myslím si, že život je zmena," vysvetľuje Kobielsky. "To, že tá postava odíde a že je to kľúčová postava, prináša obrovské množstvo možností, ako na to reagovať," myslí si Kraus.

V hre je vraj niekoľko alternatív, ako sa Jakub Švehla z Paneláku vytratí. "Vždy keď odchádza niekto, kto bol od začiatku v Paneláku, tak je to poviem to ľudsky, smutné," dodáva scenárista. Smutno bude aj Vladovi.

Odchod potrvá

"Bude, bude mi ľúto aj za Panelákom, aj za celým tým tímom, lebo sú to príjemní ľudia a ja som sa tu cítil fantasticky," priznáva. "To chcem prízvukovať, lebo vzniká panika, že Jakub zajtra odchádza - on bude celý október, november, december aj na začiatku novej série, takže ten odchod ešte potrvá," vysvetľuje Kraus.

Za ten čas sa Vlado bude môcť rozlúčiť s tými, za ktorými mu bude najviac smutno... "za Terezkou," dodáva Kubo Švehla.

Súvisiace články

Najčítanejšie