Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Terezka (7) z Paneláku bonzuje: Takýto sú herci v skutočnosti!
Zdielať na
Showbiznis

Terezka (7) z Paneláku bonzuje: Takýto sú herci v skutočnosti!

Deti vedia byť niekedy veľmi úprimné. Túto teóriu sme si overovali aj u Sabrínky Grlákovej. Neviete, o kom je reč? Toto milé 7- ročné dievčatko je seriálová Terezka z Paneláku.Budete prekvapení, čo všetko nabonzovala na svojich starších hereckých kolegov.

Stretnúť známe osobnosti je pre mnohých zážitkom. Pre Sabrínku Grlákovú, teda seriálovú Terezku z Paneláku, je to skôr samozrejmosť. Boli sme zvedaví, akí sú herci jej očami. Napríklad Diana Mórová. "Didi je dobrá herečka a niekedy je taká ako ja, niekedy je jednoducho zlá," prezradila mladá herečka.

No, možno sa teraz Didi polepší a bude sa možno aj rýchlejšie maľovať. Vraj jej to niekedy trvá, ale zvláda to. A ako vidí Sabinka herca Vlada Kobielskeho, teda jej seriálového ocka Jakuba? "Je to vtipný herec a veľa spieva. Keď niečo poviem, vymyslí si o tom pesničku," dodáva sympatická predstaviteľka Terezky.

Rozhodne si však Sabinka pamätá Maja Miezgu. Trochu divný gynekológ je vraj fajn. "Má dobrý hlas. Keď Marián zakričí, tak to je poriadny výbuch," hovorí mladá herečka.

Boli sme zvedaví aj na to, či má Sabinka aj panelákového frajera, ale vraj ešte nie. Zato má dvoch kamarátov Imreho a Gejzu. "Oni sú srandovní. Minule, keď sa Gejza s niekým rozprával cez telefón, tak som sa poriadne zabávala," dodáva.

Svojich dospelých hereckých kolegov si obľúbila. Ak by však mohla, priala by si, aby si tam zahrala aj jedna zahraničná hviezda. "Jednoznačne Christina Aguilera," prezradila 7-ročná hviezdička. Sabrínka Grláková sa dostala aj užšieho výberu ankety Osobnosť televíznej obrazovky 2014! Viac si prečítajte TU.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie