Skoro jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Kniha anjelov: Najsexi modelky sveta pózujú nahé!
Zdielať na
Showbiznis

Kniha anjelov: Najsexi modelky sveta pózujú nahé!

Zdroj: Angels by Russell James

Doteraz tu nič podobné nebolo! Na svete je fotokniha zachytávajúca najznámejšie modelky súčasnosti. Aby bola publikácia ešte dokonalejšia, všetky krásky v nej pózujú nahé.

Páni, pozor! Viete, aké je najúžasnejšie povolanie na svete? Ak snívate o tom, že by ste sa stali členom bláznivej partie Ničiteľov mýtov či by ste pretekali vo Formule 1, vedzte, že existuje oveľa vzrušujúcejšie zamestnanie!

Vykonáva ho austrálsky fotograf Russell James, ktorý už dvadsať rokov fotí najkrajšie modelky sveta. James je dvorným fotografom krások Victoria's Secret, ktoré dostali prezývku "Anjeli" naozaj zaslúžene.

Russell James nechýba pri žiadnom fotení slávnych modeliek, ktoré sú pri pózovaní zahalené len minimálne.

Adriana Lima

Angels by Russell James

Umelecký fotograf sa rozhodol vytvoriť fotoknihu s názvom Anjeli, v ktorej sa obnažili najväčšie hviezdy módneho gigantu Victoria's Secret. Publikáciu, ktorá má viac ako tristo strán, vydáva nakladateľstvo teNeues.

Fanúšikovia ženskej krásy sa tak môžu dosýta vynadívať na brazílsku modelku Adrianu Lima, holandskú krásku Doutzen Kroes a ich kolegyne Lily Aldridge, Candice Swanepoel či Alessandru Ambrosio. 

Doutzen Kroes

Angels by Russell James

"Ženám, ktoré sa objavili v knihe Anjeli a tiež tým, ktoré som fotil celé roky, chcem poďakovať za túto výsadu a najväčšmi za ich dôveru. Cítim pokoru a vďačnosť," vyjadril sa Russell James k publikácii. Veru, tomuto sa hovorí práca snov!

Nenechajte si ujsť: Lawrence (24): Svoje nahé fotky odsúdila, no prsia ukazuje na počkanie!

Slávne modelky a herečky majú nádherné dcéry, uhádnete, kto sú mamy týchto krásavíc? Ktoré SLÁVNE mamy majú takéto nádherné dcéry?

Kniha Angels

Angels by Russell James

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie