Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Kollár (49) priznáva: Deti ma zmenili
Zdielať na
Showbiznis

Kollár (49) priznáva: Deti ma zmenili

Boris Kollár má osem detí a tie ho veľmi zmenili. Prívlastkami ako egoista, či mamonár ho častovali ľudia v minulosti bežne. Dnes mnohých presviedča o tom, že sa zmenil a je skutočne dobrým človekom.

Má možnosti pomáhať iným, má prostriedky na to, aby to robil a čo je dôležité, on chce pomáhať. Boris Kollár nepotrebuje mať nálepku multiotecko, či boháč. On je v očiach mnohých ľudí jednoducho dobrý človek.

"Je to každého osobná vec, každého človeka, ktorému je dopriate mať viac. Každý by mal do toho systému vrátiť aspoň tých 10 percent." Hovorí Boris, pre ktorého je pomoc nielen blízkym, ala aj úplne cudzím ľuďom samozrejmosťou.

Ako otec som citlivejší

"Mňa sa najviac dotýkajú deti. Mám svojich kopec detí, kým som bol bezdetný, zameriaval som sa na seba, na svoje ego a neriešil som tieto problémy a keď sa človek stane otcom, je citlivejší na deti."

Vysvsetľuje dôvody, ktoré prinútili aj jeho myslieť inak. Bezbranné deti dokážu aj silným mužom neraz zamávať a Boris Kollár sa na bolesť či trápenie detí nedokáže ani pozerať.

Je si vedomý, že nemôže každému dať to, čo by potreboval, ale snaží sa o to každý deň. "Nespasím celý svet, to by som musel mať miliardy eur, to sú desiatky až stovky denne. Ja si myslím, že Slovensko je vo veľkom probléme," dodáva.

Podvodníci

Z vlastnej skúsenosti tiež vie, že je veľa podvodníkov, ktorí jeho dobrotu zneužívajú. "Raz ma prosila jedna pani, pýtala peniaze. Náhodou bývala vedľa môjho kamaráta v Prievidzi a vysvitlo, že má krásnu vilu a pred domom kabrio," spomína podnikateľ.

Aj napriek tomu neprestane robiť dobré skutky a vždy si nájde spôsob, ako pomôcť tým, ktorí to potrebujú.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie