Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Multiotecko Boris Kollár (48) chcel zatajiť svoju dcéru!
Zdielať na
Showbiznis

Multiotecko Boris Kollár (48) chcel zatajiť svoju dcéru!

Úspešný podnikateľ Boris Kollár má od pondelka ďalšie dieťa, už ôsme v poradí! Spolu s mamou dieťaťa, s Monikou Ostrihoňovou, dal dcérke meno Sárka. Napriek tomu sa stále odmieta k dieťaťu priznať! Informáciu ako prvý priniesol denník Plus jeden deň.

Monika Ostrihoňová je už siedma žena v živote Borisa Kollára. A práve ona mu porodila už ôsme dieťa. V čase, keď prišla malá Sárka na svet, pod Borisom sa akoby zľahla zem. "Vyzerá ako dvojička Borisových expartneriek. Keďže je novopečený otecko v Amerike, v bratislavskej nemocnici by ste ho hľadali márne," napísal denník Plus jeden deň.

Monika Ostrihoňová však už jedno dieťa má. "Otec jej prvej dcéry sedí vo väzení," prezradil zdroj denníka Plus JEDEN DEŇ. Prsnatá brunetka má teraz o život v blahobyte pravdepodobne postarané. Avšak, bude sa musieť o Borisa deliť s ďalšími šiestimi ženami, ktorých počet nemusí byť konečný.

Správa o ďalšom dieťati milionára Kollára určite nepotešila Andreu Heringovú. Tá sa netají tým, že chce mať Borisa len pre seba. A aj výber mena musí byť pre Herinovú nepríjemným prekvapením. Jednu dcéru Sáru, konkrétne Sáru Zoe, totiž už Boris má a to práve s Andreou Heringovou a má už štyri roky.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie