Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Rozboril (47) navrhol štúdio Siedmeho neba
Zdielať na

Rozboril (47) navrhol štúdio Siedmeho neba

Ak ste si čo len raz zapli reláciu V siedmom nebi, tak ste mohli vidieť azda najkrajšie štúdio na Slovensku. Ak vás zaujíma, kto navrhuje takéto priestory, je to človek, ktorý ich atmosféru dotvára sám sebou... Vilo Rozboril.

V práci sa cíti ako doma! Možno aj pre to, že si priestor tak trochu navrhol sám. Interiér štúdia Siedmeho neba je tak trošku prácou aj Vila Rozborila. "Podľa mňa vyzerá nádherne, je to najkrajšie televízne štúdio na Slovensku, mám rád pekné veci," priznáva Rozboril.

Právo veta

Nie, že by teraz vychvaľoval to, čo navrhol, lebo podľa jeho slov na ňom majú najväčšiu zásluhu architekti, ale minimálne farby, a teda prevažne biela, je jeho návrh.

Najväčšími machrami na tvorbu takýchto štúdiových interiérov sú Taliani a Španieli. Nuž a k Španielsku má Vilo blízko. "Mám právo vety, ale to sa nedá s profesionálmi. To, čo som chcel bolo, aby bolo biele a optimistické, to patrí k povahe toho, čo robíme," vysvetľuje.

Ako doma

Nielen bielou, ktorá priestor opticky zväčšuje, ale i metrážne je táto sála o niečo väčšia, ako iné. Dotiahnuté detaily robia štúdio útulnejším. "Verím, že tak ako ja sa tam začínam cítiť ako doma, aj ľudia sa tam tak budú cítiť," dodáva moderátor programu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie