Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
FOTO: Zvrátené sexuálne praktiky! Unikli nahé snímky Matta Smitha (31)
Zdielať na
Showbiznis

FOTO: Zvrátené sexuálne praktiky! Unikli nahé snímky Matta Smitha (31)

Zdroj: Isifa

Hackeri zverejnili fotky nových obetí! Tentoraz si to odniesol herec Matt Smith. Na snímkach, ktoré sa nikdy nemali dostať na verejnosť, predvádza s bývalou priateľkou zvláštne sexuálne hry.

Škandál pokračuje! Hackeri, ktorí olúpili o intímne fotografie hviezdy ako Jennifer Lawrence, Kim Kardashian, Kate Upton či Kaley Cuoco, dali jasne najavo, že v rukáve skrývajú ďalšie tromfy a s publikovaním nahých snímok celebrít neplánujú skončiť.

Hoci prípad otriasol hollywoodskou smotánkou a vyšetruje ho samotné FBI, hackeri sú zatiaľ nepolapiteľní. Polícii sa vysmievajú do tváre neustálym zverejňovaním desiatok nových fotografií.

Virtuálni zlodeji najskôr zverejnili nahé fotografie známych krásavíc a teraz prišli na rad aj slávni muži. Pred pár dňami sa dostali na internet súkromné obrázky syna wrestlera Hulka Hogana Nicka. Škandál bol o to väčší, že mladý muž mal v telefóne obnažené fotky svojej vlastnej matky.

Fotky zverejnil portál CelebFly:

Matta Smitha a Daisy Lowe

celebfly.com

Najnovšou obeťou je obľúbený britský herc Matt Smith, bývalý predstaviteľ Doktora z kultového seriálu Pán času. Na nahých fotografiách sa objavila i jeho expriateľka modelka Daisy Lowe (25).

Hackeri zverejnili 18 fotografií dvojice, na ktorých pózujú nahí pred zrkadlom. V sérii sa nachádzajú i fotografie, na ktorých Matt Smith viaže okolo svojej priateľky lano, zatiaľ čo ona stojí na igelite. Fanúšikovia sa zhodli, že pár praktizoval nezvyčajné sexuálne "hrátky". 

Matt Smith a Daisy Lowe tvorili pár sedem rokov. Vzťah ukončili vlani, takže zábery vznikli už dávnejšie. Fotografie nahých celebrít sa začali na internete objavovať koncom augusta. 

Nenechajte si ujsť, herečka Lawrence sa nedávno vyjadrila k sexškandálu: Jennifer Lawrence (24): Odfotila som sa nahá, aby sa priateľ nedíval na porno

Matt Smith viaže Daisy Lowe

celebfly.com

Súvisiace články

Najčítanejšie