Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Keď sa plnia sny. Janda (46) a Ölvedyová (32) v jednom štúdiu
Zdielať na

Keď sa plnia sny. Janda (46) a Ölvedyová (32) v jednom štúdiu

Nebude reč o relácii V siedmom nebi. O snoch ale bude nasledujúci článok. Teda o jednom. Pred 10 rokmi dal vedúci vydania veľkých Novín Ivan Janda prácu perspektívnej redaktorke Márii Ölvedyovej. Pred pár dňami si sadli do štúdia, aby odmoderovali Noviny o 17:00.

"Výnimočné to bolo, že som moderovala s človekom, ktorý mi umožnil vstup do moderátorského života," hovorí redaktorka Mária Ölvedyová. "Radosť som mal samozrejme. Maju poznám 10 rokov, svojho času som ju prijal do zamestnania a nakoniec sme sa po 10 rokoch stretli za moderátorským stolom," vysvetľuje vedúci vydania Veľkých Novin na JOJ, Ivan Janda.

Veľmi mi pomohla

Nielen pre Máriu to bolo výnimočné vysielanie, ale aj pre Ivana, ktorý sa v zákulisí mediálneho sveta pohybuje už mnoho rokov a je profesionál na pohľadanie.

TV JOJ

"Musím povedať, že mi  ďaleko viacej pomohla ako ja jej, lebo v Novinách o 17:00 to bola moja premiéra a to je iná redakcia, iná práca," vysvetľuje Ivan.

Splnenie sna

"Od neho sa človek môže veľa učiť, mne sa klepú nohy pod stolom stále a na ňom je vidieť tá bohovská rozvaha a všetko je úplne super," opisuje Ölvedyová. Zaujímavé je, že Ivan k moderovaniu pristupuje aj po tých rokoch pred i za kamerou stále s rešpektom a v prestávkach si opakoval texty.

TV JOJ

"Bola som konečne rada, že nie som jediná, ja som amatér, začiatočník, nie profesionál," dodáva Mária. No a k tomu spolumoderovanie v novinách o dvanástej a prípadné záskoky v ostatných spravodajských reláciách sú pre Ivana satisfakciou. Nabudúce splní sen možno niekomu ďalšiemu.

Súvisiace články

Najčítanejšie