Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Barmošová (31). Takto oslavovala narodeniny
Zdielať na
Showbiznis

Barmošová (31). Takto oslavovala narodeniny

Zdroj: topstar.sk

Dvadsiatka je už preč, aj dvadsaťpäťka a aj tridsiatka... 4. júna krásna moderátorka jojkárskych Novín Lucia Barmošová oslavovala. A narodeniny si užila priamo v práci s kolegami.

"Mám 31 rokov," bez okolkov priznáva nedávna oslávenkyňa Lucia. Tá v deň svojich narodenín vysielala, a teda, do práce neprišla naprázdno, ale s plným priehrštím všakovakých dobrôt, ktorými pohostila kolegov.

Janko Mečiar si pochutil na ovocnej torte, ale ešte pred tým, ako sa do nej zakusol, Lucii potriasol pravicou. "Želám jej veľa zdravia, to ostatné príde," tvrdí Janko.

Aj moderátor a redaktor Darius Haraksin vinšoval a aj Alexandra Hinková, Ivan Janda, Richard Juriš, atď... Vlastne všetci! A čo si želala k narodeninám samotná Lucia?

"Bude to znieť ako fráza, ale pre mňa je naozaj najdôležitejšie zdravie. Ostatné sny sa potom už nejako dajú vyplniť," tvrdí. Aký darček dostala od manžela, neprezradila.

A aké dostane od ostatnej rodiny, to ešte ani sama nevie. "Oslavovať budeme až cez víkend, takže, nechám sa prekvapiť," uzatvára usmiata Lucia.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie