Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Uličná (32) zo Súdnej siene: Môžem to robiť aj zadarmo
Zdielať na

Uličná (32) zo Súdnej siene: Môžem to robiť aj zadarmo

Blonďatá príťažlivá obhajkyňa zo Súdnej siene Naďa Uličná si pohnevala kolegov. Povedzme, že jedným svojím vyjadrením riadne rozvírila pokojnú kolegiálnu hladinu.

Obhajkyňa zo Súdnej siene Naďa Uličná nie je len herečkou. Ona totiž okrem hrania píše scenáre, asistuje jej pri tom aj zajac. "Aj psík mi asistuje aj druhý psík, ja som taká spoločenská, takže keď sú okolo mňa ľudia, tak som rada," vysvetľuje.

Musím mať okolo seba ruch

Žiadne chodenie po špičkách, robte rámus. Naďa sa lepšie sústredí v poriadnom humbuku. "Keď pracujem, musím mať okolo seba ruch, neviem písať v tichu. Mám zapnutú telku, rádio, niekedy do toho telefonujem, občas aj skypujem a aj na sociálnej sieti som zavesená, píšem si do toho," vymenováva.

Rozptýlenie potrebuje a hoci jej to potom trvá o čosi dlhšie, na kvalite jej práce to neuberá. "Tým že ani ja nie som pokojný človek, mne by neprekážalo robiť v najrušnejšej kaviarni, ja kľudne aj na diskotéke, len nech to tam žije," tvrdí herečka.

Kolegovia ma skoro zabili

"Ja som asi úplne šialená mimo Súdnej siene, preto, keď ma niekedy niekto stretne, tak je prekvapený, lebo každý si myslí, že som taká hnusná," sťažuje sa.

Pre svoju živelnú povahu a chuť skúšať nové veci vyrazila svojim kolegom na začiatku dych. Ale to bolo ešte za čias, keď len chcela byť súčasťou úspešného tímu Súdnej siene.

"Ja sa priznám, ja som aj vykrikovala, že ja aj zadarmo. To keď potom počuli moji kolegovia, tak ma skoro zabili, mňa to strašne baví," dodáva Uličná.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie