Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Niekedy vyzerám ako bezdomovec, šokuje Renáta Názlerová (45)
Zdielať na

Niekedy vyzerám ako bezdomovec, šokuje Renáta Názlerová (45)

Finančným nedostatkom netrpí, ale aj tak sa snaží ušetriť. A to hlavne na dovolenke v Tunisku. Má na to ale len jeden jediný prostý dôvod. Baví ju to! "Niekedy preto môžem pôsobiť na ľudí ako houmlesák,“ smeje sa sympatická Renáta.

Známa herečka a moderátorka Renáta Názlerová rada cestuje po svete. Jej obľúbenou destináciou, v ktorej sa vždy snaží maximálne „vypnúť“ je Tunisko.

Lákavá krajina

"Krátky let, more, jedlo, kultúra, všetko na Tunisku ma láka,“ vysvetľuje svoju vášeň práve pre túto arabskú krajinu.Tento rok ju už navštívila dvakrát a nevylučuje, že sa tam vyberie aj tretíkrát.

Cestuje výhradne sama. "Manželovi to neprekáža. Vie, že sa potrebujem poriadne odreagovať a byť tých pár dní sama,“ hovorí Renáta, ktorá vždy z Tuniska donesie domov rôzne darčeky.

A nielen to! Dostáva tam jednu ponuku na sobáš za druhou.

Rada zjednáva ceny

"Veľmi rada tam zjednávam ceny. Snažím sa vyjednať dobrú cenu na úplne všetko. Dokonca aj keď mám kufre nad limit, tak na letisku vyjednávam,“ smeje sa Renáta, ktorá sa v Tunisku dohovára po francúzsky.

"Problém nastáva vtedy, keď sa vrátim na Slovensko. Niekedy sa pozabudnem a vyjednávam ceny aj tu, a potom pôsobím ako houmlesák, ktorý ma problém s financiami. Ale je to v skutočnosti iba preto, že mne sa tento tuniský zvyk veľmi-veľmi páči,“ vysvetľuje Renáta Názlerová, ktorá je jednou z najobľúbenejších tvárí relácie Súdna sieň.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie