Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Názlerová (42): Čo si sľubuje od nových okuliarov!
Zdielať na
Showbiznis

Názlerová (42): Čo si sľubuje od nových okuliarov!

Zdroj: TV JOJ

Pristanú jej, alebo nie? Známa obhajkyňa Renáta Názlerová v posledných dňoch trochu experimentovala a svoj vzhľad si okrášliala novými imidžovými okuliarmi. „Cítim sa v nich super. Mne sa páči,“ tvrdí. Niektorým kolegom ale jej vynovená vizáž príliš nerezala!

Nikto ju neprehliadol! Veď sa to ani nedalo. Vidieť moderátorku a herečku Renátu Názlerovú v tak výrazných okuliaroch, sa doteraz nikomu nenaskytlo.

Všimla som si, že po mne ľudia pokukujú viac, ako inokedy,“ hovorí s úsmevom Renča.  Aj keď okuliare nosí, toto bol predsa len nezvyk.

„Nie je to zlé, ale mne sa viac páči bez okuliarov,“ hodnotí obľúbenú televíznu tvár jeden z jojkárov. Iný si však Renátu hneď zastane: „Náhodou, sekne jej to! Vďaka tým okuliarom omladla minimálne o 10 rokov,“ myslí si ďalší jojkár.  A tretí kolega, ten len mávol rukou a dodal: „Mne je to jedno“

Aj tak je najpodstatnejšie to, ako sa v novom imidži cíti Renáta, a tá jednoznačne odpovedala, že veľmi dobre.

„Táto zmena však nie je jediná. Aj v budúcnosti plánujem menšie a väčšie experimenty, takže dúfam, že budú viac vydarené, ako nevydarené,“ dodáva.  Renuš, držíme ti palce. Topstar.sk želá šťastnú voľbu  :-)

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie