Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Evu Mázikovú ponúka jej vlastný muž
Zdielať na
Showbiznis

Evu Mázikovú ponúka jej vlastný muž

Hviezdi nielen na Slovensku, ale aj v Nemecku, kde žije. Evu Mázikovú poznajú za hranicami najmä ako herečku. Spolu s manželom sa objavujú v niekoľkých seriáloch. Možno bude čoskoro hviezda komisára Rexa.

Eva má na Slovensku  práce vyše hlavy. Buď koncertuje, objavuje sa v reklamách, či v obľúbenom Panelaku. Keď sa však vráti domov, oddych ju tiež nečaká. Začala sa totiž pravidelne objavovať v rôznych nemeckých seriáloch.

Poslal ju tajne

"Určite nemám hlavnú postavu, to už v mojom veku nedostaneš, ale som v štyroch, piatich agentúrach, a teraz si ma už veľmi všimli. Aj s manželom - pozor, on hrá ešte viac než ja, on je väčšinou profesor, doktor, minister," priznáva herečka.

A paradoxne práve Evin manžel Peter bol iniciátorom celého hereckého nápadu. "On poslal tajne, to by mňa v živote nikdy nenapadlo. Teším sa, že ma ponúkol," hovorí.

Škaredšia dcéra

Občas sa vraj prihodí, že má Evin manžel viac práce ako energická speváčka  a herečka. "Napríklad hral manžela, ktorý oddával dcéru na svadbe, mňa tam nezobrali, lebo dcérka bola škraredšia než ja, a to je trošku problém," myslí si Eva.

Keď ľudia zo štábu časom zistili, že dáma hrajúca vedľajšiu postavu, je dobre situovaná speváčka populárna na Slovensku, boli poriadne prekvapení. "Prišiel režisér a hovorí a načo toto robíte a ja, že ten, kto privonia k filmu, kamere, nevie skončiť," tvrdí Máziková.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie