Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
George Clooney povie svoje áno v obleku od Armaniho
Zdielať na
Showbiznis

George Clooney povie svoje áno v obleku od Armaniho

Americký herec a filmár George Clooney sa na svadbe s britsko-libanonskou právničkou Amal Alamuddin predvedie v obleku značky Giorgio Armani. Vo štvrtok 18. septembra to počas Týždňa módy v Miláne povedal samotný módny návrhár.

"George si na svadbu vybral oblek značky Giorgio Armani a dal si naň už aj zobrať miery," prezradil osemdesiatročný dizajnér.

Clooneyho a tridsaťšesťročnú Alamuddin prvý raz videli spolu vlani v októbri v Londýne, keď herec ešte chodil s modelkou Monikou Jakisic.

Vo februári boli spolu na špeciálnej projekcii v Bielom dome vo Washingtone, kde Clooney uviedol svoj najnovší film Pamiatkari, v ktorom figuruje ako režisér, scenárista, producent aj herec.

V marci zas boli spolu na dovolenke v Tanzánii a na Seychelách. Niekoľko dní po návrate ich potom videli spolu na večeri v New Yorku.

Zasnúbili sa koncom apríla a v auguste získali povolenie na sobáš, pričom svadobné oznámenie zverejnili vo vitríne pred radnicou v londýnskej štvrti Chelsea.

Facebook/George Clooney & Amal Alamuddin

Dlho očakávaná svadba by sa mala uskutočniť 27. septembra v Benátkach.

Päťdesiattriročný George Clooney sa preslávil účinkovaním v seriáli Pohotovosť. Známy je tiež z filmov Od súmraku do úsvitu, Traja králi, Braček, kde si?, Dobrú noc a veľa šťastia, Michael Clayton, Po prečítaní spáľte, Lietam v tom, Muži, čo čumia na kozy, Deti moje, Gravitácia, Pamiatkari či krimi komédie Dannyho jedenástka a jej pokračovaní Dannyho dvanástka a Dannyho trinástka.

Dva Oscary

Na konte má dva Oscary, ktoré získal za herecký výkon v snímke Syriana a ako jeden z producentov filmu Argo, a tiež štyri Zlaté glóbusy za herecké výkony vo filmoch Braček, kde si?, Syriana, Deti moje a ako producent Arga.

V rokoch 1989 až 1993 bol ženatý s herečkou Taliou Balsam, neskôr chodil napríklad britskou modelkou Lisou Snowdon, talianskou herečkou Elisabettou Canalis alebo americkou herečkou, modelkou a bývalou profesionálnou wrestlerkou Stacy Keibler.

George Clooney predstavil svet svoju nastávajúcu, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie