Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
George Clooney nie je gej, bol to iba žart
Zdielať na
TopStar

George Clooney nie je gej, bol to iba žart

Brad Pitt a Matt Damon si zavtipkovali na účet Georga, ten to však Mattovi vrátil

Dôvodom priateľského pozdravu bol žart a jeho obeťou práve George. Keď sa totiž istý reportér pýtal Matta, či je pravda, čo povedal Brad, Damon súhlasne prikývol.

Reportér sa pýtal na pravdivosť informácie, že George Clooney má milenca. Na tlačovej konferencii potom jeden homosexuálny fanúšik vyznal Georgovi lásku a vyzliekol si pred všetkými šaty.

Na tlačovke si Clooney na oplátku zobral na mušku Matta. Hviezda seriálu "Pohotovosť" sľúbila, že Damonovi pomôže napraviť záležitosť s titulom najsexi muža sveta. "Matt rád súťaží so mnou i s Bradom. Brad a ja sme sa stali najsexi mužmi už dvakrát, Matt to vyhral iba raz, aj to šťastnou náhodou," zažartoval George a dodal: "Ako som ho videl, musí urobiť veľa práce, aby sa dostal späť. Ja však na ňom popracujem a on rozbehne tento rok silnú kampaň.

REUTERS

Snímku "The Men Who Stare At Goats" nakrútili podľa knihy Jona Ronsona. Je o tajnej vojenskej jednotke vytvorenej v roku 1979, ktorá sa chystá na boj do Iraku. Vojaci sa podľa námetu dokážu urobiť neviditeľnými, prechádzať cez steny a zabiť kozy iba tým, že na ne budú zízať. 

Clooney si zahral postavu novodobého "hipíka" Lyna Cassadyho, ktorý spoločne s reportérom zažije únos, streľbu, výbuchy bômb atď.

George sa po premiéra tohto filmu zúčastnil na párty, ktorej hviezdou bola aj živá koza.

Zdielať na

Najčítanejšie