Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Clooney (53) predstavil svetu snúbenicu, prezradil miesto svadby
Zdielať na

Clooney (53) predstavil svetu snúbenicu, prezradil miesto svadby

Herec George Clooney a jeho snúbenica Amal Alamuddin (36) absolvovali svoj prvý debut na červenom koberci. Pár si vymieňal nežnosti a prezradil detaily o blížiacej sa svadbe.

Americký herec a jeho nastávajúca nevesta tvoria pár už takmer rok, no až teraz sa oficiálne objavili na spoločenskej akcii. Krásna Amal sprevádzala Georga na charitatívne podujatie Celebrity Fight Night, ktoré sa konalo v nedeľu vo Florencii.

Dvojica pôsobila počas celého večera uvoľnene a zamilovane. George Clooney si svoju vyvolenú pyšne viedol po červenom koberci. Tmavovlasá Amal, ktorá je vychytenou právničkou, zaujala v elegantnej čiernej róbe.

Pár sa nevyhol otázkam o blížiacej sa svadbe, a hoci si úzkostlivo strážia súkromie, George prekvapivo prezradil miesto obradu. "Zoznámil som sa so svojou prekrásnou nastávajúcou nevestou v Taliansku a o pár týždňov si ju v Benátkach vezmem," uviedol jeden z najpríťažlivejších hercov Hollywoodu.

George Clooney a Amal Alamuddin

Isifa

Clooneyho a britsko-libanonskú právničku Alamuddin prvý raz videli spolu vlani v októbri v Londýne, keď herec ešte chodil s modelkou Monikou Jakisic.

Vo februári boli spolu na špeciálnej projekcii v Bielom dome, kde Clooney uviedol svoj najnovší film Pamiatkari (2014). Zaľúbencov následne videli na dovolenke v Tanzánii a na Seychelách.

George požiadal o ruku atraktívnu Amal v apríli. V auguste získali povolenie na sobáš, pričom svadobné oznámenie zverejnili vo vitríne pred radnicou v londýnskej štvrti Chelsea. Na oznámení sa ako miesto konania svadby uvádzalo Taliansko.

Clooney (53) do chomúta? Snúbenica zverejnila oznámenie!

George Clooney a Amal Alamuddin

Isifa



Clooney na výlete, pozrite si video:

Súvisiace články

Najčítanejšie